Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 04 Nisan Çarşamba

04 Nisan Çarşamba gününe ait olan TRT 1 yayın akışı, sabah 07:05’de “1’de Bugün” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Haber dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini ayrıntılı şekilde öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizinin nefes kesen yeni bölümü yayın akışına başlıyor. Her karesinde farklı yaşanmış olayları anlatan dizi ile mükemmel bir akşam sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında tüm merak edilen detayları haberimizin devamından inceleyebilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 04 Nisan Çarşamba

Sabahın ilk saatlerinde “1’de Bugün” adlı haber bülteni yayın akışına geçecek. Sağlıktan yaşama, emlaktan piyasaya, politikadan siyasete kadar akla gelebilecek tüm gelişmeleri detayları ile bu haber bülteninden analiz edebilirsiniz. 07:15’de “Böyle Bitmesin” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Sevilen diziyi izleyerek mükemmel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. 09:15’de “Pelin Çift ile İyi Fikir” adlı güncel yaşam programı başlıyor. Sağlık, güzellik, aktüel, çocuk eğitimi ve ev bütçesi gibi daha pek çok konuya özgü içerikleri bu programdan analiz edebilirsiniz.

TRT1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:30’da “1’de Bugün” adlı haber bülteni ile gündemi meşgul eden tüm gelişmeleri öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Sağlıktan siyasete, emlaktan piyasaya kadar tüm gelişmeleri bu haber bülteninden öğrenebilirsiniz. Saatler 11:40’a geldiğinde, “Misafirim Var” adlı bereketli sofralara imza atan program ekranlarınızda olacak. Enfes yemek tariflerinin yapıldığı programı izlerken mükemmel bir güne merhaba diyebileceksiniz.

Haberin Devamı

13:15’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı sağlık programı ile gün ortasına başlangıç yapılacak. Sağlıklı yaşama özgü konularla zenginleştirilen yayından diyet, beslenme, spor ve egzersiz gibi pek çok alanda bilgiler edinebileceksiniz. 14:45’de “Evlilik Okulu” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza dahil oluyor. Günümüz evliliklerini gözler önüne seren programı keyif içinde izleyerek mükemmel bir gün ortası geçirebilir ve pek çok konudan ders çıkartabilirsiniz.

16:45’de “Aslan Ailem” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Sevilen diziyi izlerken mükemmel bir gün geçirebilirsiniz. 18:55’de “Hava Durumu” adlı yayın ile güncel hava durumunu öğrenebilirsiniz. 19:00’da “Ana Haber” bülteni sizlerle oluyor. Gündemi meşgul eden son dakika haberlerini ve güncel gelişmeleri detayları ile bu bültenden öğrenebilme imkanı elde edebilirsiniz.

20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı tarihi dizinin yepyeni bölümü ile yayın akışı başlıyor. Tarihi anlar sunan dizi ile akşamınızı daha renkli ve sürükleyici bir atmosfere bürüyebilirsiniz. 23:45’de “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza geçiyor. Güncel yaşama özgü merak edilen tüm gelişmeleri bu yayından tek tek analiz edebileceksiniz. 01:15’de “Misafirim Var” adlı programın tekrar bölümü başlayacak. 03:00’da “Böyle Bitmesin” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. 04:20’de “Evlilik Okulu”, 05:50’de ise “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı iki programın tekrarını izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı