Gazete Vatan Logo

TRT 1’den yeni dizi: Kalk Gidelim

Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı senaryosuyla dikkati çeken komedi dizisi ‘Kalk Gidelim’ yakında TRT 1 ekranında olacak.

TRT 1’den yeni dizi: Kalk Gidelim

Yapımcılığını STAFF Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hatice Memiş’in yaptığı, hikayesi Güliz Kuçur’a ait olan, senaryosunu Baykut Badem ve ekibinin kaleme aldığı ‘Kalk Gidelim’ dizisi yakında başlıyor.

'Kalk Gidelim'; İstanbul’dan baba ocağına uzanan bir hikâyeyi konu alıyor. Ailesini geride bırakıp İstanbul’a giden Mustafa Ali, sahip olduğu şirketin iflas etmesiyle zenginlik düşkünü karısı ve lüks içinde büyümüş çocuklarıyla köyün yolunu tutmak zorunda kalır. Zengin olduğu süre zarfında ailesini hiç arayıp sormayan hayırsız Mustafa Ali’nin tekrar köye dönüşü ailesinde ve köy halkında nasıl bir şaşkınlık yaratacaktır? Sadece tatil için köye gittiklerini sanan karısı ve çocukları, iflas ettiklerini öğrenince Mustafa Ali’ye ne tepki verecek?

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Yavuz, Füsun Kostak, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, Ece Aydemir, Sena Çakır ve Pelin Şahin'in yer aldığı yapım, TRT 1'de yayınlanacak.

Haberin Devamı