Gazete Vatan Logo

Triyanda Masal'a yoğun ilgi

Egesel İnşaat'ın Triyanda Masal projesinde 317 birim bulunuyor

İzmir'in yeni çekim merkezi Torbalı Ayrancılarda Egesel İnşaat'ın yapımını sürdürdüğü Triyanda Masal projesi hem yurtiçi hem de yurtdışından büyük ilgi görüyor.

'Önce insan ve önce yeşil' felsefesiyle prestijli konut projelerine imza attıklarını ifade eden Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şahin, Bakü ve Tebriz gibi kentlerden ve bazı avrupa ülkelerinden yatırımcılara satışlar yaptıklarını söyledi.

Hüseyin Şahin, Triyanda Masal da toplam 75 bin metrekarelik inşaat ürettiklerini ve konutların dışında da 30 bin metrekarelik sosyal tesis, donatılar, açık ve kapalı havuz ve peyzaj alanları planladıkları bilgisini verdi.

10 ay gibi kısa bir sürede binaları yüzde 70 civarında tamamladıklarını ve anahtar teslimini 2016 yılının ikinci yarısında yapacaklarını dile getiren Hüseyin Şahin, “Ayrancılar İzmir’in en hızlı gelişen bölgesi. Gerek ulaşım olanakları, gerekse de sanayi merkezlerine olan yakınlığıyla yükselen bir grafiğe sahip. Biz de bölgedeki beklentileri ve değişimi göz önünde bulundurarak modern ve yüksek kaliteli bir proje ürettik. Yoğun talep alıyoruz. Egesel İnşaat olarak gittiğimiz yerlerin arsa değerini artırmak gibi bir özelliğimiz var. Yatırımlarımızı aynı bölgede farklı etaplarla da sürdürmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Projeden ev alanların genelde üst düzey yönetici, doktor ve avukat gibi meslek gruplarından oluştuğunu ve gerçek bir yaşam alanı ürettiklerini belirten Şahin, bölgede emlak fiyatlarının hızla arttığına, müşterilere hem iyi bir yaşam hem de iyi bir yatırım fırsatı sunduklarını söyledi

İzmirli Epik mimarlık firmasının sahibi mimar Semiha Güneş'in imzasını taşıyan projenin özel bir yaşam konsepti sunduğunu da dikkat çeken Şahin, projede peyzaj mimarlarının toplamda 3 bin 500 ağaç ve bitki örtüsüyle yeşil alanları tasarladığını, 317 dairelik projenin toplam 50 milyon TLye mal olduğunu sözlerine ekledi.

Egesel Triyanda Evleri'nin yüzde 77'si Yeşil alan...

30 bin metrekare alan üzerinde toplam 317 adet konutun yer aldığı Triyanda Masal, birçok özelliğiyle öne çıkıyor. Projede yeşil alanlara özel önem verilirken; Evlerin yüzde 77'si özel peyzajla ayrılmış yeşil alanlardan oluşuyor. Ev sahiplerine çok amaçlı spor sahası, açık hava sineması, market, cafe, 1000 metrekarelik kapalı fitness salonu, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, kapalı havuz, 24 saat kameralı güvenlik sistemi ve açık otopark alanı gibi birçok olanak sunuluyor. Konutlarda, doğalgaz merkezi sistem, ankastre ocak, fırın, davlumbaz ve multisplit klimalar bulunuyor.

Haberin Devamı

Ulaşım Olanaklarıyla Dikkat Çekiyor...

Triyanda Masal, ulaşım olanaklarıyla da öne çıkıyor. İzban ve çevre yoluna 5 dakika, Torbalı merkeze 15 dakika, havalanına ise 10 dakika mesafede yer alan proje bu özellikleriyle talep görüyor. Triyanda Masal'da hizmet verecek ücretsiz ring seferleri de konut sahiplerine büyük avantaj sağlayacak.