Gazete Vatan Logo

Trafikte dehşet olay!

Kendisini sollarken aracına sürten otomobilin sürücüsünü kovalayıp kurşun yağmuruna tutarak öldürdü, sonra da müzikhole gidip eğlendi

Trafikte dehşet olay!

İSTANBUL Bahçelievler’de 11 Şubat’ta yaşanan olay şöyle gelişti. Edinilen bilgilere göre, trafikte T.K.(26) isimli genç, sollama yaparken başka bir araca sürtündü. Genç ile sürtündüğü aracın içinde bulunan şahıs arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamacının ardından T.K. aracını durdurup aşağı indi. Aracındaki hasarı kontrol etmeye çalışırken olay yerine gelen diğer araçtaki sürücü, üzerine kurşun yağdırdı.

Müzikholde stres attı

Araçtan ateş açan şüpheli olay yerinden kaçarken, T.K. kanlar içinde yere yığıldı. Ağır yaralı genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Zanlı, cinayetin ardından eğlenmek için gittiği müzikholün güvenlik kamerasına takıldı. Bunun üzerine harekete geçen polis, H.T. (22) adlı şahsı yakalayarak gözaltına aldı. H.T, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kamera görüntülerinde cinayetin ardından zanlı aracıyla bir müzikhole geliyor. Mekana giren zanlı, bir arkadaşıyla sohbet ediyor.