Gazete Vatan Logo

Trafik kazalarında çok sayıda ölü ve yaralı var!

Bingöl, Elazığ, Sinop ve Kütahya'da meydana gelen 5 kazada 12 kişi öldü, 24 kişi yaralandı.

Trafik kazalarında çok sayıda ölü ve yaralı var!

BİNGÖL’DE MİNÜBÜS ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 4 ÖLÜ, 10 YARALI

BİNGÖL’ün Genç İlçesi’nde virajda devrilen minibüste 4 kişi öldü, 10 kişi ise yaralandı.

Kaza, bugün sabah saat 10.00 sıralarında Gündoğdu Köyü’nden ilçe merkezine yolcu getiren 01 BIZ 48 plakalı minibüsün kimliği henüz öğrenilemeyen sürücüsü, Yatansöğüt Köyü yakınlarında virajda direksiyon kontrolünü yitirdi. Şarampole yuvarlanan minibüste bulunan hepsi akraba Mesut Tozkoparan, Hüseyin Tozkoparan, Haydar Tozkoparan ve Bekir Ayvaz yaşamını yitirdi. Kazada Mahmut Aslan, Osman Tozkoparan, Vesile Tozkoparan, Emin Ayvaz, Yusuf Ayvaz, Yıldız Ayvaz, Hamit Balkaya, Hasan Bingöl, Yusuf Demirbağ ve Mehmet Demirbağ ise yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan 6’sı Bingöl Devlet Hastanesi’ne durumu hafif olan 4’ü ise ambulanslarla Genç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

SAĞLIKÇILARI TAŞIYAN MİNİBÜS DEVRİLDİ: 4 ÖLÜ, 10 YARALI

ELAZIĞ’ın Maden İlçesi’nde mesaiden çıkan sağlık çalışanlarını taşıyan minübüs, virajı alamayarak devrildi.

Haberin Devamı

Elazığ’ın Maden İlçe Devlet Hastanesi personelini merkeze taşıyan minibüsün takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi.

Elazığ- Diyarbakır karayolunun 40. kilometresinde, Erdal Aras (52), idaresindeki 23 TD 606 plakalı minibüsle, Maden ilçesinden hastane personelini merkeze götürürken direksiyon hakimiyetini kaybetmiş ve meydana gelen trafik kazasında Çimen Doğan ile Gönül Şahin adlı hemşireler hayatını kaybetmiş, 12 kişi de yaralanmıştı. Yaralılardan minibüsün şoförü Erdal Aras ise kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetmişti. Yaralılardan durumu ağır olan ve Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Aydın Temiz adlı vatandaş da hayatını kaybetti.
Diğer yaralıların tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

KÜTAHYA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu bir kişi öldü.

Mücahit Öztürk (37) yönetimindeki 43 YA 052 plakalı otomobil, Çatalalıç mevkisinde devrildi.

Haberin Devamı

Kazada, otomobilde bulunan sürücünün anneannesi Hatice Öztürk (75) olay yerinde hayatını kaybetti.

KÜTAHYA'DA TRAKTÖR DEVRİLDİ: 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, traktörün devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

İlçeye bağlı Yağmurlar köyünde oturan İsmail Kabak'ın (44) kullandığı 43 LE 247 plakalı traktör, evinin önüne park etmek istediği sırada bahçe duvarına çarparak devrildi.

Traktörün altında kalan sürücü ile araçtaki kayınvalidesi Kezban Kanat (63), olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza esnasında bahçede bulunan ve devrilen traktörün çarptığı sürücünün eşi Fatma Kabak (42) ile Murat Kanat (17) yaralandı.

Çavdarhisar Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Murat Kanat, durumunun ağır olması nedeniyle Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

SİNOP'TA OTOMOBİL UÇURUMA DEVRİLDİ: 1 ÖLÜ

Sinop'un Ayancık ilçesinde otomobilin uçuruma devrilmesi sonucu bir kişi öldü. Onur Uzun (30) idaresindeki 57 EA 038 plakalı otomobil, Çamurca mevkisinde yaklaşık 50 metrelik uçuruma devrildi.

Kazada yaralanan ve 112 Acil Servis ekiplerince Ayancık Devlet Hastanesine kaldırılan sürücü, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı