Gazete Vatan Logo

Trabzon'da sapık alarmı!

Elinde cep telefonuyla...

TRABZON’da sokakta gezen kadınların cep telefonuyla video ve fotoğrafını çektiği iddia edilen 47 yaşındaki O.T. gözaltına alındı.

Olay, Çarşı Mahallesi’nde dün saat 17.50 sıralarında meydana geldi. Bir kişinin cep telefonu kamerasıyla sokakta gezen kadınlara video ve fotoğraf çekimi yaptığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, O.T.’yi görüntü çekerken yakaladı. Gözaltına alınan O.T., sorgulamanın ardından serbest bırakıldı. Cep telefonunda yer alan fotoğraf ve video görüntülerine el konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

'SENİ MAHVEDERİM'

TRABZON’da, 30 yaşındaki Dilek A.’ya cinsel tacizde bulunduğu, hakaret ve tehdit suçlamasıyla tutuksuz yargılanan 47 yaşındaki Mehmet K., 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon 1’inci Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasında, şikayetçi Dilek A., sanık Mehmet K. ve avukatları hazır bulundu. Dilek A.’nın, "Mehmet K. bana telefonda, ’Seninle birlikte olmak istiyorum. Film çekmek istiyorum. Benimle olmazsan seni rezil ederim. Yaşatmam’ dedi, tehditler savurdu. Ben de korktum, polisten yardım istedim" dedi. Sanık Mehmet K. ise suçlamaları "Gerçek dışı" olarak nitelendirdi. Suçlamaları kabul etmeyen sanık, "Bana iftira atılıyor" dedi.

Mahkeme, ’cinsel taciz, hakaret ve tehdit’ suçlamalarıyla tutuksuz yargılanan Mehmet K.’yı 3 ay hapis cezasına çarptırdı.

Haberin Devamı