Gazete Vatan Logo

Toygar Işıklı'dan 'Martıların Efendisi' müzikleri!

TMC’nin yapımcılığını üstlendiği, oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Martıların Efendisi'nin Toygar Işıklı imzalı film müzikleri albümü tüm dijital platformlardaki yerini aldı.

Toygar Işıklı'dan 'Martıların Efendisi' müzikleri!

Başrollerinde Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Nejat İşler, Barış Yıldız, Hakan Kurtaş, Ezgi Coşkun’un oynadığı 'Martıların Efendisi' filminde; Mehmet Esen, Ezel Akay, Sarp Akkaya ve Aras Bulut İynemli de konuk oyuncu olarak yer alıyor. Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği 'Martıların Efendisi'nin senaryosu Meriç Demiray’a ait.

Film; İstanbul’da deniz kıyısında sakin bir yaşam süren Martıların Efendisi’nin, uzun zamandır beklediği misafirin sonunda gelmesiyle başlayan hikayesini anlatıyor. Bütün umutlarını yüklediği gizli misafir, 'Martıların Efendisi’nin saf ve temiz dünyasından etkilense de, onu gerçek dünyayla, acı bir tecrübeyle tanıştıracaktır.

'Martıların Efendisi'nin, Toygar Işıklı’ya ait 21 parçadan oluşan film müzikleri albümü, tüm dijital platformlardan indirilebilir ve dinlenebilir.