Gazete Vatan Logo

Toya Downtown 360 bin dolara

Toya Downtown'da lansmana özel fiyatlar

Toya, spor lüks konseptiyle şehir içinde hayata geçirdiği Toya Downtown projesini satışa sundu.

Toya Downtown’da yer alan ofisler iş dünyasının merkezine trafikten uzak ancak bir asansör kadar yakın. Projede ev sahibi olanlar, binaya ait ofis katlarında da yer sahip olacak. Ayrıca mekanın toplantı salonları, sosyal yaşam ve spor alanlarından faydalanabilecekler.

Toya Downtown projesinin lansmana özel fiyatları ise stüdyo daireler için 360.000 dolardan başlıyor.

TOYA’nın yaratıcı konsept projelerinden biri olan Toya Downtown, stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar ve her konuta tahsisli özel ofislerin yanı sıra seçkin ticari ünitelerden oluşuyor.

Ortak kullanıma açık “Toplantı/Davet Odası”, “Fitness”, Buhar ve Masaj Odası”, “Sinema, Karaoke sistemi bulunan Eğlence Odaları” ve her daire için ayrılmış otopark alanları projeyi daha da çekici kılıyor.

Toya Downtown’da yaşam alanları ihtiyaca göre genişleyebiliyor. Projede, ev sahiplerinin şehir dışından gelen misafirleri için tasarlanmış suitler, iş görüşmeleri için şık ve teknolojik donanıma sahip toplantı odaları ve davet mekanları ile yaşam evlerin dışına taşıyor.

Haberin Devamı

Toya Downtown’da ev sahipleri için konsiyerj ve asistanlık gibi üst düzey hizmetler ile konfor yeniden tanımlanıyor.

Dünyanın en seçkin tasarım ve mimari projelerine imza atan “form ve fonksiyonun harmonisini yaratıcısı” Porsche Design Studio tarafından iç mimarisi tasarlanan projede başarılı tasarımların yansıması daire ve ofislerde göze çarpacak.

Uluslararası büyük metropollerde imza attığı projelerin yanı sıra İstanbul’da yine TOYA’nın Qent İstinye projesinin iç mimarisini de tasarlayan Porsche Design Studio, Toya Downtown’ın konsepti kadar tasarımıyla da trend yaratmasına katkı sağlıyor.

Ev ve ofisin yakınlığı, projenin şehrin ritmine olan yakınlığı ve ayrıca, tüm ulaşım araçlarına, ana caddeye ve yeni sosyal yaşam alanlarına yakın konumu havaray projesi ile de güçlenecek Toya Downtown projesinin lansmana özel fiyatları ise stüdyo daireler için 360.000 dolardan başlıyor.

TOYA, konumu ve yaşamı kolaylaştıran konsepti ile enerjik, yaşam dolu kişilerin tercihi olacak Toya Downtown ile ev ve ofisi birleştiren, tasarım harikası çağdaş bir trend yaratıyor.

Haberin Devamı

Toya Gayrimenkul, E-5 üzerinde Toya Plaza, Basın Ekspres Yolu’nda 2016 teslim tarihli yeni projesi Toya Moda, Avcılar’da Toya Vista ve Avcılar Park, Esentepede Q Studio, İstinye’de eski İstanbul konaklarının çağdaş yorumu Qent İstinye ve yeni projesi Toya Downtown ile İstanbul’un değerlenen lokasyonlarında ev sahiplerine ayrıcalıklı yaşam olanakları, yatırımcılara ise çok kazandıran projeler geliştiriyor.