Gazete Vatan Logo

Touristica’da erken rezervasyon, yüzde 50 indirimle başladı

Touristica Seyahat Acentesi, erken rezervasyon kampanyasını %50’ye varan indirimler ve 9 taksit fırsatı ile başlattı.

Touristica, %50’ye varan indirimler ve 9 taksit imkanları ile 2015 erken rezervasyon dönemini başlattı. Erken rezervasyonda ilk dönem, 01 Aralık – 15 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Erken rezervasyonda talep artıyor

Touristica Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Temel, erken rezervasyon alışkanlığının Türkiye’de oturduğunu belirtirken, 2015’te şirket olarak toplam rezervasyonun %60’ını erken rezervasyondan beklediklerini kaydetti. Temel, erken rezervasyon kampanyasının yurt içi, yurt dışı, cruise, Kıbrıs ve kültür turları olmak üzere geniş bir yelpazede geçerli olacağını açıkladı.

59 TL’ye transfer dahil uçak bileti

Fırsatların çeşitliliğine dikkat çeken İbrahim Temel, “Touristica olarak biz, erken rezervasyon dönemi boyunca Antalya Bölgesi’ndeki otellerde, 5 gece ve üstü konaklayan misafirlerimize, Pegasus Havayolları ile tek yön uçak biletini, transferi de dahil ederek 59 TL.’den sağlıyoruz. Böylece misafirlerimiz transferler dahil 118 TL’ye tatillerine gidip dönebiliyor” dedi.

Avantajlar bitmiyor

Touristica’da erken rezervasyon dönemi avantajlarının bunlarla da bitmediğini ifade eden İbrahim Temel; yapılan tüm erken rezervasyonlarda, misafirin rezervasyonu yaptırdığı tarihten sonraki günlerde fiyatlarda bir düşüş olması durumunda, aradaki farkı iade ettiklerine işaret ederek, “Misafirlerimizin, hiçbir şekilde zarara uğramaması bizim için çok önemli. Erken rezervasyon sigortası ile de 72 saate kadar iptal olanağı sağlıyoruz ve tüm konaklama ücretini iade ediyoruz’’ diye konuştu.

Haberin Devamı