Gazete Vatan Logo

TouchWiz arayüzüne tema özelliği ekleniyor

Diğer üreticilerin uzun süredir kullandığı tema özelliği nihayet TouchWiz'de de kullanılacak.

TouchWiz arayüzüne tema özelliği ekleniyor

Mobil ürünlerinde Android tabanlı TouchWiz kullanıcı arayüzüne yer veren Samsung, stok Android’de yer almayan pek çok yararlı özelliği TouchWiz’e dahil ederek kullanıcılara aktarıyor. TouchWiz kullanışlı özellikler ve uygulamalarla dolu olsa da, hantal yapısı her zaman için eleştirilerin hedefinde olmuştur. Neyse ki Galaxy S5 sonrası daha hızlı bir sistem oluşturan Samsung önümüzdeki dönemlerde TouchWiz arayüzüne yeni özellikler katmayı sürdürecek.

HTC, LG ve Sony’nin halihazırdaki arayüzlerinde kullandığı tema özelliği bu defa TouchWiz’e geliyor. Yeni temaları Galaxy A3 ya da Galaxy A5 olduğu tahmin edilen telefon üzerinde görebiliyoruz.

Yeni tema özelliğiyle birlikte kullanıcılar TouchWiz’de renk düzenlerini, simgeleri ve diğer arayüz içerikleri değiştirebilecekler. Samsung ilerleyen dönemlerde yeni bir güncellemeyle tema özelliğini mevcut cihazlarına getirebilir; ya da bu özellik ilk olarak Galaxy S6’da kullanılacak TouchWiz’de yer alacak.

İkinci bir görüntüde ise Samsung’un Android 5.0 sonrası değişime uğrayan bildirim ekranında, bildirimlerin daha detaylı ya da net görüntülenmesi için S Finder’ı sol üst köşeye taşındığını görüyoruz.

Haberin Devamı



KAYNAK : Teknolojioku.com - TouchWiz arayüzüne tema özelliği ekleniyor

Tüm Angry Birds Windows Phone yapımları şimdi ücretsiz