Gazete Vatan Logo

Total’den ilk: İstasyonda ozonlu temizlik dönemi

Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden Total Oil Türkiye, sektörün en önemli ilklerinden birine imza atarak, istasyon tuvaletlerinde ‘Ozon Uygulaması’nı hayata geçirdi.

Total’den ilk: İstasyonda ozonlu temizlik dönemi

Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden Total Oil Türkiye, sektörün en önemli ilklerinden birine imza atarak, istasyon tuvaletlerinde ‘Ozon Uygulaması’nı hayata geçirdi. Türkiye genelinde geniş bir dağıtım ağına sahip olan Total’in bu yeni teknolojik çalışması, istasyonlardaki tuvaletlerde mikropları yok ederek hijyen sağlıyor. Ayrıca tuvalet içerisindeki bakteri oluşumunu engelleyerek, kötü kokuları da yok ediyor. Türkiye çapındaki 500’e yakın istasyonda ziyaretçilerin konfor ve mutluluğunu her şeyin üzerinde tuttuklarını belirten Total Oil Türkiye Satış Direktörü Göker Gürkaya, “Total olarak, sektörde ozonla hijyen uygulamasını hayata geçiren ilk şirket olmaktan ötürü gururluyuz” dedi.

Ozon uygulaması dünyada sağlık sektörü başta olmak üzere gıda koruması, su dezenfeksiyonu ve diş hekimliği gibi birçok alanda kullanılıyor. Yeditepe Üniversitesi tarafından Total için yapılan araştırma sonuçlarına göre de yüzde 100’e yakın dezenfeksiyon sağlandığı görüldü.