Gazete Vatan Logo

Toshiba’dan sevgiliye özel

Toshiba, sevgilisine kalıcı ve anlamlı bir hediye almak isteyenler için farklı alternatifler sunuyor...

TOSHIBA, Sevgililer Günü’nde sevgilisine kalıcı ve anlamlı bir hediye almak isteyenler için farklı alternatifler sunuyor. Sevgililer Günü’nde özel hissetmek ve hissettirmek isteyenlerin tercihi bu yıl da Toshiba olacak. Harman Kardon stereo hoparlörleri, “Intel Atom” işlemcisi olan NB500 netbook, eğlence değerini en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış multimedya teknolojisine sahip Satellite L655, dönebilir ekran özellikli Camileo bunlardan bazıları... 95 gramlık Camileo, 17 mm incelikte ve Full HD video kaydı, 5 MP fotoğraf çekimi yapıyor.

Aşkınızı ‘Swarovski taşlı cep’le anlatın



GENERAL Mobile’ın geçtiğimiz Haziran ayında satışa sunduğu tasarımı ve Swarovski taşları ile dikkat çeken telefonu DST Diamond, sevgilinize aşkınızı anlatmaya talip. Sevgililer Günü’ne özel Swarovski kalp kolye hediyesi ile birlikte 449 TL’den satışa sunulan DST Dimaond ile kablosuz veri transferinde MSN, Yahoo Messenger, Google Talk, Skype, Twitter ve Google arama motoruna, Facebook’a bağlanmak mümkün. 20 MB hafızası olan Diamond, 3.2 megapiksellik kamera, Mp3, Midi, WAV ses programlarını; AMR ses kaydediciyi, AVI, 3GP, MP4 video oynatıcı programları barındırıyor.

Klavye yüzünden bilek ve elde uyuşmaya son



KENSINGTON Orbit Optical Trackball Mouse, el ve bilekte yaşanan sızı, uyuşma veya ağrıları gidermeyi hedefliyor. Diamond Eye optik teknoloji, standart bir mouse konforu, basit bir parmak hareketiyle Trackball kontrolü, daha az el hareketi, yerden tasarruf, USB/PS2 girişi gibi özellikleri olan üründe 5 yıl Kensington garantisi var. Albim Bilgi İşlem A.Ş. tarafından ithal edilen ürünün fiyatı ise 37.90 dolar+KDV.

Aşkınızı ‘Media Web’ ile ilan edin



MEDIA Markt, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel bir hizmet paketi sunuyor. Teknoloji tutkunları için geliştirilen Power Service hizmet paketinin yeni üyesi Media Web ile sevgilinize yapacağınız web sitesiyle aşkınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Media Markt’ın Türkiye’de ilk kez geliştirdiği Media Web hizmeti ile artık herkes sevgilisine anlatmak istediklerini, yazdığı şiir ve mektupları, en özel anlarda çekilen fotoğrafları kendi web sitesini tasarlayarak ekleyebilecek. Şık, özel kalp şeklindeki ambalajı ve göz alıcı kırmızı renkleriyle dikkat çeken Media Web paketlerinden birini alan çiftlere, 100 TL’lik hediye çeki de hediye.

Sevgilinize hazırlayacağınız web siteniz için, Media Web standart paketini 399 TL.’ye, premium paketini ise 499 TL.’ye alabilirsiniz. Siz sadece gerekli olan resimleri, videoları sağlıyorsunuz ve sitenize 2 iş günü içerisinde anahtar teslim sahip oluyorsunuz.

Mobil performans ve tasarım Asus’ta buluştu



ASUS, maksimum kullanım süresi, yüksek performansı ve tasarımı ile dikkat çeken yeni Eee PC 1015PW’i tüketicinin beğenisine sundu. Purple Rain, Gold Dust ve Angel Skin renkleri mevcut olan yeni Eee PC 1015PW’nin Seashell (deniz kabuğu) tasarımını içte ve dışta devam eden kabartmalı, zarif ‘dalga’ görüntüsü ile geliştiriliyor.

Ergonomik klavye, geniş touchpad ve arka aydınlatmalı LED ekran, 10 saate varan pil ömrü olan cihazın ağırlığı 1.25 kilogram. Ayrıca ASUS Access, dosyalarınıza ve önemli verilerinizin yedeklerine her yerden erişim için güvenli ve rahat online depolama sağlıyor.

Electro World, reedPAD tabletin satışına başladı



DÜNYANIN bilgisini avucunuzun içinde sunan reePAD Tablet PC, 869 TL fiyatıyla sadece Electro World mağazalarında satılıyor. Wifi ve bluetooth ile internete bağlanan reedPAD, Google Markets erişimi ile Türkiye’ye bir ilki getiriyor. Android dünyasının sunduğu tüm aplikasyonları indirip kullanmanızı sağlayan cihaz, gerçek anlamda sınırsız mobilite sağlıyor.

USB bağlantısı ve 32GB’a kadar arttırılabilen hafızası olan reedPAD’in 7 inç ekranında full HD video keyfi yaşamanın yanında, HDMI çıkışı ile video ya da sunumlarınızı kolayca aktarabilirsiniz. Dergi, gazete ve PDF formatındaki tüm dokümanlarınızı tam ekranda renkli görüntüleyebilirsiniz. Fiyatı ise 869 TL.

Oyuncak değil USB bellek



DATASTAR, çocukların sevdiği çizgi roman kahramanlarının görünümünde USB bellekleri satışa sundu. Trus markalı USB bellekler 4GB kapasiteli ve tavşandan maymuna kadar 11 tasarım ile dikkat çekiyor. Anahtarlık süsü olarak da kullanılabilen bu USB belleklerin her biri 14 dolar fiyata sahip.

DataStar Ürün Müdürü Atilla Dandiboz, Trus’un bu ürünlerini tüketicilere seçenek oluşturma amacıyla satışa sunduklarını söyledi. Dandiboz, talep olması durumda daha farklı tasarımda USB bellekleri de getirmeyi planladıklarını anlattı.

Samsung Galaxy Tab 24 ay taksitle Turkcell’de



TURKCELL müşterileri, Türkiye’de yalnızca Turkcell tarafından sunulan Samsung Galaxy Tab’e ayda 83 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olacak. 7 inç boyutundaki Galaxy Tab, Android 2.2 mobil işletim sistemiyle çalışıyor. Galaxy Tab, Turkcell’in bireysel müşterileri için 24 aylık taksit seçeneğiyle 83 TL’ye, akşam 9’dan sabah 9’a Turkcell’lilerle bedava konuşma ve mesajlaşma avantajı ve 1GB internet paketiyle sunuluyor. Daha fazla internetle sahip olmak isteyenler, ayda 10 TL daha ödeyerek 4 GB internet paketinden yararlanabiliyor.

Haberin Devamı