Gazete Vatan Logo

Toshiba''dan yeni Notebook''lar

Toshiba, performansla esnekliği birleştiren yeni Satellite ve Satellite Pro NB10 Notebook’ları tanıttı.

Toshiba''dan yeni Notebook''lar

TNB Bilgisayar, taşınabilirlikten taviz vermeden zengin özellik yelpazesine sahip, ince, hafif ve kompakt yeni Satellite ve Satellite Pro NB10 notebook modellerini tanıttı. Yönetimi, güvenliği ve kullanımı kolay yeni modeller, Windows 8’in tüm özelliklerine sahip olmanın yanı sıra dokunmatik seçeneği ile maliyet etkin bir notebook ya da okullar için uygun fiyatlı bir BT çözümü olarak geliştirildi.

Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Türkiye Distribütörü TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter yaptığı açıklamada; “ Bu hünerli yeni modeller küçük boyutlu, ultra taşınabilir ve uygun maliyetli PC’lerin neler sunabileceğini yeniden tanımlıyor. SatelliteNB10 yüksek kaliteli stereo hoparlörler veya tam boyutlu klavye gibi içerik yaratabilmek ya da kullanabilmek için gerekli tüm özelliklere sahip. Satellite Pro NB10 esnek bir eğitim cihazı olduğundan, okullar ihtiyaç duydukları tüm özelliklere ve bağlantılara bu modellerle sahip oluyorlar. İster anne baba çocuğu için almış olsun, ister öğretmen öğrencileri ile kullansın, ister küçük işletmelerde BT çözümü olarak kullanılsın veya ikincil bir cihaz olarak tercih edilsin; her iki model de kullanıcıların güvenebilecekleri bir markadan paranın karşılığını veren mükemmel bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.” dedi.

Haberin Devamı

Akıllı ve maliyet etkin mobil eşlikçi

Her ikisi de uygun fiyatlara sahip Satellite ve Satellite Pro NB10 modelleri şık tasarımları, seçkin gümüş ya da siyah renkleri ve hafiflikleriyle hareket halindeyken veya sınıftayken eğlence veya üretkenlik için idealdir. HD çözünürlüğe sahip 11.6” ekran tüm içeriklerin en ince detayına kadar görüntülenebilmesini sağlıyor; tam boy klavye ise yazı yazmayı ve veri girişini daha kolay ve kullanışlı hale getiriyor. Tam bir mobil kullanım için 1.3kg’danbaşlayan her iki model de taşınması kolay ve her yerde kullanıma uygun.

Zengin özellikler

Windows8’in tüm özelliklerini barındırması ve dokunmatik ekran seçeneği ile kullanıcılar evde, sınıfta veya seyahat halindeyken hızlı ve akıcı bir çalışma ve eğlence için gereksinim duydukları her şeyi beraberlerinde taşıyabiliyorlar. Satellite veya Satellite Pro NB10t modelleri ile sezgisel dokunmatik ekrana dokunarak veya kaydırarak kullanım özelliği öğrencilerin küçük parmakları için mükemmel bir navigasyon kolaylığı sağlıyor. En yeni Intel Celeron veya Pentium işlemcileri ile her iki model de günlük kullanım işlemlerinde kolaylık sağlayacak üstün performans özelliklerine sahip. Kullanıcılar ayrıca 4GB’a kadar hafıza ile yüksek performansa sahip olurken, dahili 500GB HDD ile sık kullandıkları medya veya belgeleri rahatça depolayabiliyorlar.

Haberin Devamı

Kapsamlı dongle-free bağlantı

Kompakt tasarımlarına rağmen Satellite NB10 ve Satellite Pro NB10 eksiksiz ve tam boyutlu port girişlerine sahip olduğundan ayrıca özel kablo ya da adaptör satın almaya gerek kalmıyor. VGA ve HDMI girişleri harici ekran ve projektörlerle kolayca bağlantı kurarken, içerik paylaşırken ya da ders esnasında cihazı daha büyük bir ekrana veya televizyona da bağlayabilmeye imkan veriyor. Ayrıca USB 3.0 dahil çoklu USB girişleri sayesinde veri transferi yapılabiliyor. Wi-Fi a/g/b/n seçenekleri ise ultra-yüksek hız sağlarken web’de dolaşmayı ve dosya indirmeyi çok daha hızlı hale getiriyor. Alternatif olarak, LAN girişi kullanılarak herhangi bir network’e bağlanılabiliyor ve cihaz üzerindeki SD kart girişi ile kullanıcılar depolama kapasitelerini artırabiliyorlar.

Haberin Devamı

Kullanımı, yönetimi ve güvenliği kolay

Yeni notebook’lar kullanıcı dostu ve son derece güvenli olmalarıyla öne çıkıyor. Geniş HDD, RAM ve Wi-Fi modülü kolay yönetilebilirlik için her an erişilebilir durumda; ayrıca EFI BIOS ayarları görünümü ise notebook’u koruyabilmek için güvenli başlatma gibi özelliklere sahip. Cihazın sahip olduğu Kensington kilidi ise hırsızlık olasılıklarını azaltmaya yardımcı oluyor. Ayrıca 4 Saat''e kadar pil ömrü ile Satellite NB10 veyaSatellite Pro NB10 kullanıcıları cihazlarını diledikleri yere beraberlerinde götürebiliyorlar.

Toshiba Satellite NB10/NB10t ve Satellite Pro NB10/NB10t:

Haberin Devamı
29.5cm (11.6”) HD (1366 x768) LED ekran, kapasitif 10-parmak destekli dokunmatik ekran (opsiyonel)İşletim sistemi: Windows 8 64-bitIntel Celeron N2810 veya Intel Pentium N3510 işlemcilerIntel HD grafik kartı4GB’a kadar DDR3L RAM500GB HDDBağlantı: 1x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1x VGA, 1x HDMI, SD/SDHC giriş, mikrofon girişi/kulaklık çıkışı kombo giriş, Ethernet LAN, Wireless LAN, Bluetooth 4.0 ve b/g/n veya a/b/g/n WiFiDTS Studio Sound™ teknolojisi ile ayarlanmış yüksek kaliteli stereo hoparlörlerStereo mikrofona sahip HD web kameraKensington kilidiRenk:Satellite NB10/NB10t – gümüşSatellite Pro NB10/NB10t - siyahAğırlık: 1.3kg ‘dan başlayanBoyutlar:NB10 – 284 x 208.6 x 13.8 – 21.5mmNB10t – 284 x 208.6 x 13.8 – 25.1mm

KAYNAK : Teknolojioku.com - Toshiba''dan yeni Notebook''lar

Apple iPhone 5S''de yine hata!