Gazete Vatan Logo

Tombullar Kulübü ‘diyet’ tatilini Bodrum’dan Çeşme’ye kaydırdı

Tombullar Kulübü” Bodrum’a yaptığı ’zayıflama’ turlarını Çeşme’ye kaydırdı

Abdullah Kiğılı, İstinyePark’ın ortağı Zafer Kurşun, Öztiryakiler endüstriyel mutfak şirketinin sahibi Tahsin Öztiryaki gibi kiloları 95-135 arasında değişen işadamlarının üye olduğu “Tombullar Kulübü” Bodrum’a yaptığı ’zayıflama’ turlarını Çeşme’ye kaydırdı. İşadamları, Çeşme’deki 7800 Residence&Hotel’de bugün 10 günlük kampa giriyor

AralarInda erkek giyiminde marka olan Abdullah Kiğılı, Orjin Deri ve İstinyePark’ın ortağı Zafer Kurşun, Öztiryakiler endüstriyel mutfak ürünleri şirketinin sahibi Tahsin Öztiryaki, Günaydın Et Lokantası’nın sahibi Bülent Çulhas, AKP Genel Başkan Yardımcılığı’ndan istifa etmek zorunda kalan Şaban Dişli gibi isimlerin yer aldığı ve kiloları 95-135 arasında değiştiği için kendilerine ’Tombullar Kulübü’ diyen işadamları bugün 10 günlük bir zayıflama kürüne giriyor. Geçen yıl Bodrum’da Yasmin Otel’de zayıflayan işadamları, tekrar kilo alınca çareyi yine toplu diyete girmekte buldu.

Ancak sayıları 10 civarındaki işadamları bu kez Çeşme’de Gökhan Çarmıklı’nın geçen yıl açtığı 7800 Çeşme Residence&Hotel isimli butik otelde kilo atacaklar. Yine özel mönüler eşliğinde zayıflamaya çalışacak olan işadamları, otelin 1.200 metrekarelik SPA, aroma soluma odası, ısıtılmış açık havuz gibi hizmetlerinden yararlanacak. Otelde normal odayı seçen işadamları gecelik 263 TL, suiti seçenler 450 TL ödeyecek.

Bu arada tekstil sektörünün duayeni Osman Benzeş, eski bakan Cavit Çağlar gibi kilo derdi olmayan ama “Tombullar Kulübü”ne üye isimler arkadaşlarını motive etmek için programa katılacak.

YUNAN ADALARI MANZARALI OTEL

7800 Çeşme Residence&Hotel geçen yıl açıldı. 12 ay açık, Ege Denizi, Türk ve Yunan adaları manzaralı otelin 12 misafir odası, 7 deluxe odası ve 5 suiti var. Deluxe oda ve suitlerin kendine ait teras ve bahçesi bulunuyor.

Haberin Devamı