Gazete Vatan Logo
Magazin Tolgahan’ın karakterine aşık oldum!

Tolgahan’ın karakterine aşık oldum!

Almeda Abazi Sayışman, Tolgahan Sayışman’a aşkını şu sözlerle anlattı: “Dış görünüşü çok etkileyiciydi ama ben ilk başta Tolgahan’ın karakterine aşık oldum”

Tolgahan’ın karakterine aşık oldum!

Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi Sayışman, Klass Magazin’in mayıs sayısına konuk oldu. Birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiren çift, samimi açıklamalarda bulundu.

Birbirine çok yakışan güzel bir çift oldunuz. Ama ikinizin de ayrı yoğun bir temposu var. Nasıl dengeliyorsunuz, nasıl gidiyor evlilik hayatınız?

Tolgahan Sayışman: İyi gidiyor, böyle daha da zevkli daha da heyecanlı. Almeda ile aramızda bir özlem var sürekli. Çok da gezmeyi seven bir çiftiz aslında. Geçtiğimiz sene çok fazla gezdik. Bu kadar gezdikten sonra biraz çalışalım dedik. Şimdi ciddi bir yoğunluğun içindeyiz. Yoğunluk bittikten sonra yine bir tatil yaparız. Ama ikimizin de ayrı ayrı çalışıyor olması, farklı sektörlerde farklı işler yapıyor olmamız ilişkiye daha da heyecan katıyor.

İstanbul-Arnavutluk arası adeta mekik dokuyorsunuz. İş ve özel hayat arasındaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz?

Almeda Sayışman: Tolgahan’la telefonla sürekli konuşuyoruz. Bazen tam sahneye çıkmak üzereyken beni arıyor ve “Şunu nasıl yapayım, bunu nasıl çözeyim” diye soruyor. Orada sahneye çıkmak üzereyken Tolgahan’a nasıl çamaşır yıkanacağını anlatıyorum. Çalışmak evliliğe, evli olmak da çalışmaya bence enerji katıyor. Çünkü bir zaman sonra her şey monotonlaşıyor.

Haberin Devamı

Ne oldu da Tolgahan Sayışman, Almeda Abazi’nin eşi oldu? Hangi özellikleri sizin için etkili oldu?

Benim için hayat arkadaşı çok önemli. Sevgili olmak başka, hayatını biriyle kurmak çok başka bir şey ve ben hep o yönde özel hayatına yön veren bir genç kız oldum. Hiçbir zaman ilişki yaşamak kafamda yoktu. Kariyer ve evlilik vardı. O yüzden de hiç ilişkim olmadı. Tolga’yı görür görmez etkilenmiştim. Oturduğumuz masada sohbet ettiğimiz zaman ayrı bir etkilenme oldu. Çünkü düşüncelerimiz çok uyuyordu. Daha öncesinde hiçbir zaman böyle bir şey hissetmemiştim. Evet dış görünüşü çok etkileyiciydi ama ben ilk başta Tolgahan’ın karakterine aşık oldum diyebilirim.

Tolgahan Bey, peki sizin için Almeda Abazi neden hayatınızını kadını oldu?

Haberin Devamı

Matematiksel bir cevabım yok aslında. Aşık oldum, sevdim, evlendim. Bu kadar basit benim için. Almeda çok yumuşak huylu, çok iyi niyetlidir. Çok temiz kalplidir.

Kraliçe'den güzellik sırları

2008’ de Miss Globe Kâinat Güzeli birincisi olan Almeda Sayışman, güzellik sırlarını anlattı: “Günlük yaptığım bakımlarım var. Her zaman da doğal yöntemlerden yanayım. Bakımlarımı genelde evde kendim doğal ürünlerden yapmaya çalışıyorum. Zeytinyağı ve Türk kahvesi gibi her şeyin organik olduğu ürünlerle bir karışım yapıyorum. “

İnancım en büyük yardımcım
Tolgahan Sayışman hayat felsefesini “Anın tadını çıkartmaya çalışıyorum” sözleriyle anlatırken Almeda Sayışman ise, “Allah’a olan inancım benim her zaman en büyük yardımcım oldu” diye konuştu.
İlişkide alttan alın
Evlenecek gençlere tavsiyeleriniz nelerdir?
T.S.: Pozitif olsunlar, her şeye olumlu yaklaşsınlar, hayatı olumlu algılasınlar. İlişkinin olumlu yönleriyle mutlu olsunlar. Her şeyin içinde olumsuzluk aramasınlar, kafaya takmasınlar, çok ufak şeyleri gözlerinde büyütmesinler. İnsan kendi kendisini mutsuz eder. lişkide mutlu olmak aslında o ilişkiyi yaşayan kişilerin bakış açılarıyla alakalıdır.
A.S.: Bence en önemli şey; önemsiz şeyleri alttan alsınlar. Ben gençlerde bunu çok görüyorum. En son bir arkadaşımla sohbet ediyorduk. Kendisi 30 yaşında. Takıldığı şey de hayatta çok önemsiz bir şey. Mesela bir ilişkide Instagram’da neden bunu like yaptın gibi bir problem. Bunları ciddiye almadığın zaman bence çok daha mutlu olunabilir.

Haberin Devamı