Gazete Vatan Logo
Magazin Tolga Sarıtaş'tan bomba paylaşım!

Tolga Sarıtaş'tan bomba paylaşım!

Star TV'de ekrana gelen Söz dizisinin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş, rol arkadaşı Aybüke Pusat ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Tolga Sarıtaş'ın bu paylaşımı akıllara 'aşk' sorusunu getirdi...

Tolga Sarıtaş'tan bomba paylaşım!

Tolga Sarıtaş'ın adı geçen haftalarda Aybüke Pusat ile aşk dedikodularına karışmıştı. Tolga Sarıtaş'tan sürpriz bir hamle geldi ve rol arkadaşı Aybüke Pusat ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafı yoruma kapatan Tolga Sarıtaş'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Aybüke Pusat da Tolga Sarıtaş'ın bu paylaşımını kendi Instagram hesabından yayınladı.

Tolga Sarıtaş, Söz dizisinde Üsteğmen Yavuz; Aybüke Pusat ise Bahar karakterine hayat veriyor. Geçtiğimiz günlerde ikilinin aşk yaşadıkları iddia edilmiş, Tolga Sarıtaş ise bu iddiaları yalanlamıştı.

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?
20 Mayıs 1995 yılında Ankara'da dünyaya gelen güzel oyuncu Hacettepe Üniversitesi'nde Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümü mezunu. Dans ve piyano eğitimleri aldıktan sonra balerin olmayı tercih etti. Daha sonra eğitim hayatına Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde devam ettirme kararı aldı.
2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey yarışmasında 3.seçilerek dereceye girdi. Kariyerine oyuncu olarak devam etmeye karar veren Aybüke Pusat, Medcezir dizisi ile oyunculuğa adım attı.
Şimdilerde ise Söz dizisinde Doktor Bahar karakteri ile büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı