Gazete Vatan Logo

Tolga böyle bulundu sevgilisi gözaltında

Kadıköy’de 24 yaşındaki Atilla Kerem Tongal kız arkadaşının oturduğu apartmanın 7. katının penceresinden bahçeye düştü. Yüzünde kan izi olan kız arkadaşı polis merkezine götürüldü.

Tolga böyle bulundu sevgilisi gözaltında

Kadıköy’de Atilla Kerem Tongal kız arkadaşının oturduğu apartmanın bahçesinde ölü bulundu. Binanın 7. katının penceresinden düştüğü tespit edilen Tongal’ın evde bulunan kız arkadaşı da ambulansla hastaneye kaldırıldıktan sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay Kadıköy Acıbadem Caddesi Hukukçular Sitesi L Blok’ta 07.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre site görevlisi apartmanın bahçesinde kanlar içinde yatan bir kişiyi gördü. Polis ekipleri Tongal’ın apartmanın 7. katından düştüğünü tespit etti. Dairenin Tongal’ın kız arkadaşına ait olduğu kız arkadaşının da olay anında evde olduğu öğrenildi. Yüzünde kanlar olan A.Ö. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. A.Ö. tedavisinin ardından ifadesinin alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Çok sarhoştum uyudum

Tongal’ın olay sırasında evde bulunan kız arkadaşı A.Ö’ın ifadesinde, “Atilla ile üç yıl önce Amerika’da tanışmıştık. Arkadaşlık etmeye başladık. Atilla, evime geldi. Ona İzmir’de tanıştığım biriyle ilişkimin olduğunu söyleyince çıldırdı. Beni darp etmeye başladı. Komşuların duymaması için sesimi çıkartmadım. Bir anda balkondan kendini aşağı attı. Ben de çok alkol almıştım. Ne yapacağımı bilemedim. Uyuyakalmışım” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı