Gazete Vatan Logo

Tokat'ta feci kaza: 2'si bebek 3 ölü, 2 yaralı

TOKAT'ın Erbaa İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobilin 25 metreden HES inşaat alanına uçtu, 2'i bebek 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

TOKAT’ın Erbaa İlçesi’nde bir otomobil HES inşaat alanına uçtu, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kaza, dün saat 16.00 sıralarında Erbaa ilçesi D-100 Karayolu Karanlıkdere mevkiinde yaşandı. Erbaa’da market işleten Fahri Peynir (58), rahatsızlanan ikiz torunları 3 aylık Yavuz’la Selim’i, anneleri Fatma (24) ve diğer gelini Nagihan (28) ile Tokat Devlet Hastanesi’ne götürdü. Tedavilerin ardından Fahri Peynir, dönüş için otomobiliyle yola çıktı.

25 metreden aşağı uçtu

İlçeye 15 kilometre kala HES inşaatı nedeniyle tek şeritten geçiş verilen yolda Fahri Peynir otomobilin hakimiyetini kaybetti. Yolun kenarındaki bariyerlerin başlangıcından toprak yola yönelen otomobil, 25 metre yükseklikten beton duvarın dibine düştü. Kazada sürücü Fahri Peynir ve ikizlerden Yavuz yaşamını yitirdi. Diğer ikiz kardeş Selim de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan Fatma, ve Nagihan Peynir’in de Erbaa Devlet Hastanesi’nde tedavileri sürüyor.