Gazete Vatan Logo

Tinder'dan video hamlesi!

Dünya'nın tartışmasız şekilde en popüler çöpçatanlık uygulaması olarak kabul edilen Tinder çok yakında kısa video paylaşımları işine girebilir. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde.

Tinder'dan video hamlesi!

Dünya'nın tartışmasız şekilde en popüler çöpçatanlık uygulaması olarak kabul edilen Tinder çok yakında kısa video paylaşımları işine girebilir. Zira firma, Wheel adı altında faaliyet gösteren bir video uygulamasını satın aldığını açıkladı.

Tinder video işine mi giriyor?

Gerçekleştirilen satın alma işlemine bakacak olursak ilerleyen dönemde çöpçatanlık servisi konusunda yeni bir çığır açılabilir. Çünkü tahminler doğru çıkarsa Tinder üzerinde artık kendinizle ilgili kısa videolara da yer verebileceksiniz.

Bu da aslına bakarsanız fotoğraf ile karşısındaki kişiyi kandırma yoluna giden birçok kişinin ekmeğine kan doğrayacak. Zira çekilen 500 fotoğraftan bir tanesinin güzel olması durumunda profil fotoğrafı haline gelmesi konusunu düşünecek olursak, videolarda bu denli fazla deneme imkanı bulunmuyor.
Ayrıca Wheel uygulamasının da kendisine yatırımcı bile bulmasına rağmen hayata geçemeyen Snapchat benzeri bir uygulama olduğunu da hatırlatalım. Uygulamanın Snapchat'ten ayrışmasını sağlayan özelliği ise arkadaşların birbirlerinin videolarını karıştırarak ortaya ilginç video içerikler çıkarabilmesine fırsat tanımasıydı.
Şimdilik Tinder kanadından konuyla ilgili bir resmi açıklama gelmedi. Bu yüzden de video entegrasyonunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği henüz netleşmiş değil.
Kaynak: ShiftDelete

Haberin Devamı