Gazete Vatan Logo

Tıkla baban gelsin!

Çocuk sahibi olmak da artık dijitalleşiyor. İngiltere’de Londra Sperm Bankası yeni bir telefon uygulaması geliştirdi. ‘baba siparişi ver’ uygulamasıyla çocuk isteyen kadınlar beğendikleri erkeklerin spermlerini seçebilecek

Tıkla baban gelsin!

İngiltere’de çocuk sahibi olmak isteyen kadınlara hizmet veren Londra Sperm Bankası, yeni bir telefon uygulaması geliştirerek kadınlara istedikleri sperm bağışçısını seçme fırsatı tanıdı. ‘Baba siparişi ver’ adlı uygulamayla, çocuk sahibi olmak isteyen kadınlar, beğendikleri erkeklerin spermlerini seçebilecek. İçerisinde birçok erkeğin fiziksel özellikleri, kariyerleri ve karakterleriyle ilgili bilgilerin bulunduğu uygulamanın fiyatı bin 300 dolar olarak açıklandı. İngiliz yetkililer, şimdiye kadar bir ilk olan söz konusu telefon uygulamasına yoğun ilginin olduğunu ifade ediyor.

Uygulamanın yaratıcılarından Londra Sperm Bankası yetkilisi Doktor Kamal Ahuja, uygulamaya yoğun ilginin olduğunun altını çizerek, “Bu uygulama bir ilk. Daha önce böyle bir telefon uygulaması yoktu. Kadınlar uygulamadaki listeyi açacaklar ve beğendikleri erkeklerin spermini seçecekler. Listemiz geniş. Orta Doğu kökenli bir erkek de olabilir, Batılı da. Mühendis de doktor da. Sonrasında ise biz istedikleri spermi evlerine göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı