Gazete Vatan Logo
Magazin Tıkır tıkır çalıştık!

Tıkır tıkır çalıştık!

Başrollerini Zafer Algöz, Algı Eke, Melek Baykal ve Nursel Köse’nin paylaştığı ‘Kaçma Birader’ filminin galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşti. Zafer Algöz, film için “tıkır tıkır” çalıştıklarını söyledi.

Tıkır tıkır çalıştık!

Yozgatlı bir ailenin Taksim macerasını anlatan ‘Kaçma Birader’ filminin galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum’da yapıldı. Cem Yılmaz, Ozan Güven, İpek-Ömer Faruk Sorak, Tuba Ünsal, Rıza Kocaoğlu, Bergüzar Korel, İrem Sak, Asena Tuğal-Şahin Irmak, Bülent Emrah Parlak, Serenay Aktaş, Ali İhsan Varol ve Nurseli İdiz gibi ünlü isimler film ekibini yalnız bırakmadı. Kırmızı halıda basının sorularını yanıtlayan oyunculardan Melek Baykal, “İnanır mısınız yıllardır ekranlardayım ama bu benim ilk sinema filmim. Kimse bana inanmıyor” dedi. “Bizi en çok İstiklal Caddesi’ndeki çekimler zorladı” diyen Zafer Algöz ise onun dışında her yerde “tıkır tıkır” çalışabildiklerini anlattı.

Kendini oynadı

Filmde konuk oyuncu olarak rol alan Funda Arar, “Ben oyunculuğu çok sevdim” diyerek oyunculuğa yeşil ışık yaktı.

Yılmaz Morgül’ün yanında

‘Düğün Dernek’ serisiyle milyonlara ulaşan Murat Cemcir, galaya yalnız katıldı. Ahmet Kural’ın neden yanında olmadığını soran gazetecilere, “Ahmet dün Dominic Cumhuriyeti’ne gitti. Yılmaz Morgül bandanasını unutmuş, onu götürdü. Eğer orayı beğenirse sabah ben de ilk uçakla gideceğim” diyerek herkesi güldürdü.

Haberin Devamı