Gazete Vatan Logo

THY ve OPET'ten ortak kampanya

Opet’te 1 liralık alışverişe THY’de 1 bonus mil

TÜRK Hava Yolları (THY) ve OPET, tarafından başlatılan ortak mil kampanyasıyla, Opet’ten, Opet Kart veya diğer parolu kartlarla akaryakıt ve otogaz alışverişi yapanlar, Miles&Smiles hesaplarına mil kazanarak bedava uçabilecek.

THY’nin, yıllık 26 milyon yolcu ve her yıl yaklaşık yüzde 15 büyüyen yapısıyla Avrupa’nın lider havayolu şirketi olduğunu ifade eden THY Genel Müdürü Temel Kotil, yapılan ortak mil anlaşması ile Opet’ten akaryakıt alan Miles&Smiles kartı sahiplerinin uçuş mili, THY’nin de yeni yolcular kazanacağını kaydetti.

2011’e kadar sürecek

Kotil, THY’nin 1.7 milyon Miles&Smiles kart üyesi bulunduğunu, bu üyelerin sayısının her yıl arttığını belirtirken Opet Genel Müdürü Cüneyt Ağca da “3.5 milyon OPET Kart üyemiz var. Şimdiye kadar uygulanan tüm OPET kampanyaları gibi 1 TL’ye 1 mil kampanyasının da yoğun ilgi görmesini bekliyoruz” dedi. Ağca, THY-Opet ortak mil anlaşmasının 2011 yılı sonuna kadar devam edeceğini kaydetti.

AIR OPET İLE İLGİLİ DETAY VERMEDİLER

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Temel Kotil, “THY ile Opet’in Air Opet adında ortak şirket kurma çalışmaları olduğu ifade ediliyor. Bu çalışmalar hangi aşamada?” sorusu üzerine “Şu anda ortak mil anlaşmasına odaklanmak istiyoruz” dedi. Cüneyt Ağca ise aynı soruya, “Şirketle ilgili işlemler devam ediyor. Daha sonra detayını sizlerle paylaşırız” yanıtını verdi.

Haberin Devamı