Gazete Vatan Logo

THY nereye Batman ve Superman oraya

THY’nin sponsor olduğu “Batman Superman Adaletin Şafağı” filminin galası ABD’de gerçekleştirildi. Film, sinemalardan sonra ilk defa THY uçaklarında gösterilecek

THY nereye Batman ve Superman oraya

Bu yılın en önemli filmlerinden biri olarak kabul edilen “Batman Superman Adaletin Şafağı” filminin galası New York’ta gerçekleştirildi. Ana sponsorluğunu Türk Hava Yolları’nın (THY) yaptığı film, aynı zamanda Batman ve Superman karakterlerini ilk kez beyaz perdede bir araya getirdi.

Radio City Music Hall’de ilk gösterimi yapılan filmin başrol oyuncularından Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman) ve Jesse Eisenberg’ın (Lex Luthor), Yönetmen Zack Snyder, ünlü oyuncu Will Smith ile Warner Bross’ın CEO’su Kevin Tsujihara ve Hollywood dünyasının ünlü isimleri ilk gösterim heyecanına ortak oldu. Ev sahipleri arasında THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın da yer aldığı galada, davetliler kırmızı halı yerine Batman’ın ana rengini simgeleyen siyah halı üzerinden yürüyerek salona geçti. Soğuk havaya rağmen salonun çevresinde 3 bin Batman Superman hayranı da yıldızlara tezahürat yaptı.

Galaya katılanlar arasında ünlü oyuncu Will Smith de vardı

25 Mart’ta vizyonda

Haberin Devamı

Toplam 410 milyon dolar maliyetiyle Hollywood’un en pahalı yapımlarından biri olan Batman Superman Adaletin Şafağı, Türkiye ile birlikte tüm dünyada 25 Mart’ta vizyona girecek.

Türk Hava Yolları markasına olumlu katkı sağlaması beklenen sponsorlukla ilgili Warner Bros. Pictures Kıdemli Başkan Yardımcısı Gane Garlock daha önce yaptığı açıklamada, “Batman ve Superman’i partnerimiz Türk Hava Yolları ile gökyüzüne uçurmaktan mutluluk duyuyoruz” demişti.

Batman mönüleri hazırlandı

Yılın en ses getirecek filmlerinden birine sponsor olmaktan mutlu olduklarını belirten THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, şunları söyledi: “THY 113 ülke ile en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi. THY bu projeye destek verirken, tüm dünyadaki operasyonuna katkıda bulunacağını düşünerek karar verdi. Batman filmlerinde ilk defa gerçek bir ürün yerleştirilmesi yapıldı. Bu da THY ile oldu. Bizim için de gurur meselesi.” İlker Aycı, filmin tanıtımı için uçaklarda özel yolcu çantaları, mönüler hazırlatıldığını ve bunların dağıtıldığını söyledi. Filmin sinemalardan sonra ilk defa THY uçaklarında gösterilmeye başlanacağını belirten Aycı, “Yolcularımız ilk defa kabin içi eğlence sistemlerimizde seyredecek. Bu da THY yolcuları için ayrıcalık olacak” dedi.

Haberin Devamı