Gazete Vatan Logo

THY Kobe’yle Messi’yi birlikte oynatacak

THY, Uluslararası marka değerini artırmak için iki yıldızı aynı reklamda oynatacak

THY, uluslararası marka değerini artırmak için NBA yıldızı Kobe Bryant’la yaptığı sözleşmeyi 2 yıl daha uzattı. THY, 5 ülkeden ekiplerin çalışacağı yeni reklam filminde Barcelonalı Messi ile Bryant’ı birlikte oynatacak.

Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu şirketi Türk Hava Yolları (THY) futbol ve basketbolun dünyaca ünlü iki yıldızını biraraya getiriyor. THY, uluslararası marka yüzü, NBA Ligi takımlarından Los Angeles Lakers’ın dünyaca ünlü basketbolcusu Kobe Bryant ile olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. THY, yeni reklam filminde sponsoru olduğu Barcelona’nın golcüsü Lionel Messi’yle Kobe Bryant’ı birlikte oynatacak.

‘Mutfağa girmiyorum’

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve THY Genel Müdürü Temel Kotil anlaşmayı reklam filmi çekimi için İstanbul’a gelen Kobe Bryant ile birlikte duyurdu. Türk, Hollandalı, İngiliz, İspanyol ve ABD’li ekiplerin işbirliği ile hayata geçirilecek reklam filminin yıl sonunda dünya genelinde yayınlanmasının planlandığı ifade edildi.

Ortaklıktan onur duyduğunu belirten Bryant şunları söyledi: “THY inanılmaz başarılı. Hizmetler açısından dünyanın bir numaralı hava yolu. Uçarken çok eğleniyorsunuz. Bir kere yiyecekler muhteşem. En sevdiğim yanlardan biri o. Mutfağa girip kendim pişirmem gerekmiyor. Avrupa’nın en iyisi, zaten bunu biliyoruz. Bu ortaklığı sürdürdüğümüz için çok mutluyum. Elimden geldiğince markayı geliştirmek için çalışacağım.”

Reklam filminde Messi ile futbol mu, yoksa basketbol mu oynayacağı sorulan Bryant, ”O muhtemelen futbol oynayacak, ben basketbola devam edeceğim. En iyi çözüm bu” diyen ünlü oyuncu ardından espri yaparak, ”Bir hafta Barcelona’da oynasam, o bir hafta Lakers’ta oynasa ne ilginç olur değil mi?” dedi.

Haberin Devamı