Gazete Vatan Logo

THY kabin amiri, karada canavarın kurbanı oldu!

THY’de kabin amiri 30 yaşındaki Fatma Hülya Dobur’a kaldırımda yürürken kontrolden çıkan bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

THY kabin amiri, karada canavarın kurbanı oldu!

Halkalı Atakent Acıbadem Hastanesi önünde kaldırımda yürüyen Dobur’a aşırı hızlı olduğu iddiasıyla kontrolden çıkarak kaldırıma çıkan ve iki ağacı deviren otomobil çarptı. Hastaneye kaldırılan Dobur, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kızını kaybetmenin acısını yaşayan İbrahim Dobur’u, kardeşleri Hayri ve Ahmet sarılarak teselli etmeye çalıştı. Bu sırada, üniversitede okurken 2008’de Çankırı’da tren çarpması sonucu yaşamını yitiren 22 yaşındaki Şule Dobur’un babası Ahmet Dobur, “Ağabey mezar taşını öpmek çok zor biliyorum. Aynı kaderi paylaştık” diyerek ağabeyi İbrahim’e sarılarak birlikte ağladı.

Oraya hiç yakışmadın

Genç kadının annesi Nezahat Dobur ise, defin işlemin ardından başına geldiği kızının mezarına bir avuç toprak atıp su döktükten sonra, “Kızım sen oraya hiç yakışmadın. Erken ayrıldın. Kuzum kalksana, hakkım sana helal olsun, toprağın bol olsun, sen buraya layık değildin kuzum” diyerek ağladı. Hülya Dobur’un İstanbul’dan gelen mesai arkadaşları da mezarın başında dua edip uzun süre gözyaşı döktü. Baba İbrahim Dobur, taziyeleri kabul ettikten sonra gazetecilerin kazayla ilgili olarak sorusu üzerine, “Olaydan haberimiz yok. Eğer sürücü suçluysa Allah belasını versin” dedi.

Haberin Devamı

Fatma Hülya Dobur dün gözyaşları içinde ve çoğunlukla kadınların katılımıyla toprağa verildi.