Gazete Vatan Logo

TherraPark Tarabya'da yılbaşı kampanyası

THERRAPARK TARABYA Projesi’nden konut sahibi olmak isteyenlere ‘yeni yıla özel’ kaçırılmayacak bir fırsat sunuluyor.

Estetiği lüks ile buluşturan Therrapark Tarabya, herkesin hayal ettiği kusuruz bir yaşama açılan kapının anahtarına, KDV’nin yarısını ödeyerek sahibi olma fırsatı sunuyor. ‘‘KDV’NİN YARISI BİZDEN’’ kampanyası dahilinde kişiye özel faizsiz finansman olanakları da bulunuyor.
16 bin metrekarelik bir alanda yükselecek ve toplamda 49 konuttan oluşacak Therra Park Tarabya projesi 8 bin 500 metrekarelik yeşil alana sahip olacak. 12 blok ve 1 adet müstakil villa olarak hayata geçirilecek olan projede konut sahipleri şehirden uzaklaşmadan, şehir yorgunluğundan kaçma imkanı bulacaklar.
Yeni yıl kampanyası ve proje hakkında bilgi veren TherraPark Yetkilileri;
‘Yeni yıla yeni bir başlangıç yapmak, kentli ve kozmopolit bir yaşam ayrıcalığına sahip olmak isteyen herkes için ‘KDV’nin yarısı bizden’ kampanyası başlattık. İstanbul boğazı Avrupa yakasında deniz kenarındaki niş restoranları, marinası ve yürüme yolları ile ünlü Tarabya’da yeşil alanları, benzersiz manzarası, sosyal alanları kadar konut sahiplerine özel sunduğu hizmetleri ile de diğer projelerin önüne geçecek projemizi görmeye herkesi davet ediyoruz’ dediler.

Haberin Devamı