Gazete Vatan Logo

Netflix dizileri: The Witcher konusu ve oyuncuları!

The Witcher Netflix'te ilk sezonuyla başladı. Romandan oyuna ve oyundan da diziye uyarlanan The Witcher "The Witcher nedir?", "The Witcher konusu ve oyuncuları kimler?

Netflix dizileri: The Witcher konusu ve oyuncuları!

RPG oyun severin yakından takip ettiği, Netflix’in yeni dizisi olan The Witcher seyircisiyle buluştu. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin, ilk fragmanı heyecan yaratmıştı. Dünyaca ünlü kitap serisinden uyarlanan The Witcher, yüzyılı aşkın bir süredir barış içinde yaşayan insanların, bir savaşın patlak vermesiyle oluşacak olayları anlatacak. İşte The Witcher hakkında merak edilenler…

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski tarafından kaleme alınan fantastik roman serisi The Witcher, uzun yıllardır oyun severlerin favori yapımlarındı. RPG video oyunu serine ilham olan “The Witcher” bu kez de Netflix dizisi olarak izleyici ile buluştu.

Dünyaca ünlü kitap dizisinden uyarlanan The Witcher destansı bir ailenin epik öyküsünü konu alıyor.

Yüzyılı aşkın süredir barış içinde yaşayan insanlar, elfler ve cüceler arasında büyük bir savaş patlak verir. The Witcher olarak bilinen büyücü Geralt of Rivia ise vadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Yıllar sonra kader Geralt'ın yolunun güçlü bir büyücü ve bir prenses ile kesiştirir, üçü beraber bir yolculuğa başlarlar. Üçlü, artık her geçen gün daha da vahşi hale gelen bu kıtada birlikte yürümeyi öğrenmelidir.

Haberin Devamı

The Witcher’ın ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor ve bölüm isimleri şöyle sıralanıyor:

“Sonun Başlangıcı”, “Dört Altın”, “Hain Dolunay”, “Şölenler, Piçler ve Cenazeler”, “Bastırılmış İstekler”, “Nadir Türler”, “Düşüşten Önce”, “Çok Daha Fazlası”

“THE WITCHER” OYUNCU KADROSU

Henry Cavill (Geralt of Rivia), Freya Allan (Prenses Ciri) ve Anya Chalotra (Yennefer) dışında yapımın oyuncu kadrosunda Jodhi May (Kraliçe Calanthe), Björn Hlynur Haraldsson (Eist), Adam Levy (Mousesack), MyAnna Buring (Tissaia de Vries), Mimi Ndiweni (Fringilla Vigo), Therica Wilson-Read (Sabrina Glevissig), Emma Appleton (Prenses Renfri), Eamon Farren (Cahir), Joey Batey (Jaskier), Lars Mikkelsen (Stregobor), Royce Pierreson (Istredd), Maciej Musial (Lazlo), Wilson Radjou-Pujalte (Dara) ve Anna Shaffer (Triss Merigold) gibi isimler rol alıyor

THE WITCHER HAKKINDA YAPILAN İİLK YORUMLAR

Haberin Devamı