Gazete Vatan Logo

The Crew 2 ücretsiz oluyor!

The Crew 2, bu hafta sonu tüm PC kullanıcılarına ücretsiz olacak.

The Crew 2 ücretsiz oluyor!

Ubisoft'un bu yıl çıkışını gerçekleştirdiği yarış oyunlarından biri olan The Crew 2, gerek grafikleri gerek oynanış tarzı ile eleştirmenlerden geçer not almayı başardı.

İlk oyuna nazaran bizlere daha kaliteli bir sunuş sunan yapım, fizik kurallarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Aranızda belki de hala oyunu denememiş olan kullanıcılar vardır. Malum Türkiye'de artık oyun satın almak o kadar da kolay bir iş değil.

Ancak sizlere güzel bir haberimiz var. Oyuna bir şans vermek isterseniz, bu hafta sonu sizler için ücretsiz The Crew 2 etkinliği mevcut.

Daha sonrasında yapmanız gereken tek şey ise oyunun hafta sonu etkinliğinin başlamasını beklemek olacak. Oyunu bugünden itibaren sisteminize indirmeye başlayabilirsiniz. Böylelikle etkinlik başar başlamaz oyuna dalabilir ve ABD'nin dilediğiniz bir şehrine yolculuğa çıkabilirsiniz.
İster uçak, ister araba, ister tekne, her türlü araç ayağınızın altında The Crew 2'de. Oyunu satın alıp almamak konusunda kararsız kalan kullanıcılar için güzel bir fırsat olduğunu düşündüm. Hız severlerin kaçırmaması gereken bir oyun kesinlikle.

Haberin Devamı