Gazete Vatan Logo

The Chesme Executive Aralık'ta teslim

Kar İnşaat The Chesme Executive projesinde 24 birim bulunuyor.

Geniş ve yeşil terasları, eşsiz deniz manzarasıyla sıra dışı bir mekânda yaşama olanağı sunan ve aralık ayında tamamlanması planlanan The Chesme Executive ile ilgili çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. 24 yaşam ünitesinden oluşan kompleksin projesinde 66 yıllık başarılı bir maziye sahip olan Kar İnşaat’ın imzası bulunuyor.

Yarım asırdır, “Fark yaratarak fark edilebilmeyi ve farklı olmayı sürdürebilmeyi” kendisine ilke edinen Kar İnşaat’ın sınırlı sayıda ailenin konaklayabileceği biçimde tasarladığı The Chesme Executive ile ilgili çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Türkiye’nin en değerli kıyı şeridinde inci tanesi gibi parlayan tesisin aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Yeşili, denizi ve kumu günün her saatinde ayaklarının altında hissetmek isteyenler için ideal bir seçenek olmanın ötesinde, iyi bir yatırım aracı da sayılan komplekste bulunan 24 yaşam ünitesinden 19’u şimdiden sahiplerine kavuştu bile.

Lüks mimarinin eşsiz bir manzarayla harmanlandığı The Chesme Executive’in denize karşı açık ve kapalı olmak üzere iki havuzu bulunuyor. Özel güneşlenme alanları, cafe ve snack barları, koşu parkurları, fitness, yoga, pilates stüdyoları olan tesis, yaşadıkları alanlarda rahat etmek, hem ruhunu hem bedenini dinlendirmek isteyenler için en doğru seçenek. Güvenliği hem özel eğitimli ekipler hem de kameralarla sağlanacak olan komplekste concierge, misafir karşılama, valet parking hizmetleri de verilecek.

Haberin Devamı

Ege bölgesindeki mimari anlayışa yeni ve dinamik bir soluk getiren Kar İnşaat’ın, 66 yıllık tecrübesi ve yüksek kalite standartlarıyla şekillendirdiği “stil sahibi” projesi Çeşme’nin hem şık ruhunu, hem de cazibesini yansıtacak. The Chesme Executive özgün mimarisi, zengin olanakları ve estetik anlayışıyla Çeşme’nin siluetinde modern bir imza olacak.