Gazete Vatan Logo

TFF ile görüşen Avcı, millilerin yeni hocası

Avcı, dün TFF yetkilileriyle biraraya geldi...

HIRVATİSTAN’LA oynanan ve 3-0 kaybedilen play-off turu ilk karşılaşmanın ardından adı A Milli Takım Teknik Direktörlüğü’yle anılan Abdullah Avcı, dün Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileriyle biraraya geldi. VATAN’a yaptığı son açıklamada “Milli takım herkes için gururdur. Fakat bana iletilen bir teklif yok” diyen başarılı teknik direktör, dün akşam bu teklifi de aldı.

AÇIKLAMA BUGÜN

FEDERASYON Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın Maslak Acıbadem Hastanesi’ndeki ofisinde gerçekleşen görüşme tam 4.5 saat sürdü. TFF Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ’ın da hazır bulunduğu zirve 18.00’de başlayıp 22.30’da sona ererken, taraflar her konuda anlaşarak el sıkıştı. Abdullah Avcı’nın yeni milli patron olduğu TFF’nin bugünkü yönetim kurulu toplantısının ardından kamuoyuna açıklanacak.

3 ay önce ‘Hazır ol’ dendi

Gümüşdağ, Avcı’ya 3 ay önce “Artık senin sıran geldi” diyerek genç hocayı motİve ettİ

ESKİ İstanbul BŞ Başkanı, şimdi TFF Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, uzun süre yol arkadaşlığı yaptığı Abdullah Avcı’ya bu haberi, yaklaşık 3 ay önce verdi. İkilinin bundan 3 ay önce yaptığı görüşmede Gümüşdağ, “Hazır ol, artık senin sıran geldi. A Milli Futbol Takımı’nın başına Hiddink’ten sonra sen geçeceksin” diyerek Avcı’yı hem motive etti hem de hazırlığını yapması konusunda uyardı.

Yardımcısı Okan Buruk olacak

ABDULLAH Avcı, TFF ile yaptığı görüşmede ekibiyle ilgili istekleri de dile getirdi. A Milli Takım teknik direktörlüğü görevinde, şu an Milli takımlar idari Koordinatörü olan Okan Buruk’u yardımcısı olarak isteyen Avcı’nın bu talebine onay verildiği gibi genç hocanın ekibini tamamen kendisinin kurmasına da izin verildi.

Haberin Devamı