Gazete Vatan Logo

Tethys Naturals’den 'İlk Sabunum'

Hiçbir renklendirici, koku verici, köpürtücü ve katkı maddesi içermeyen Tethys Naturals “İlk Sabunum” ile temizlik artık bebeğiniz ve çocuğunuz için eğlence olacak. Doğal zeytinyağlı antibakteriyel özelliği ile çocuğunuzun hassas cildi için özel üretilen “ilk sabunum” içeriğindeki sızma zeytinyağı, shea butter ve ideal PH seviyesi sayesinde bebeğinizin cildine zarar vermeden temizlik sağlarken, eğlenceli şekilleriyle de çocukların el yıkama alışkanlığı kazanmasına yardımcı oluyor.

Tamamen doğal yöntemlerle Tethys’ özel olarak üretilen ve içerisinde koku, renk verici ve ekstra köpürtücü bulunmayan Tethys Naturals doğal bebek ve çocuk sabunları, yenebilir kalitedeki saf Ayvalık Zeytinyağı ile üretilmektedir. İçerdiği e vitamini ile cildi nemlendirip cilt dengesini de sağlayarak cildin kurumasını önleyen Tethys Naturals “İlk Sabunum” antibakteriyel özelliği ile ekstra hijyen sağlar.

Avrupa Birliği onaylı CE belgesine sahip “Tethys” tarafından üretilen Tethys Naturals bebek ve çocuk sabunlarına www.tethystore.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı