Gazete Vatan Logo
Magazin Teşekkürler sevgilim!

Teşekkürler sevgilim!

Eski sevgilisi Sinan Akçıl’ın kendisi için yazdığı ‘Teşekkürler Sevgilim’ şarkıyla 6 yıl sonra müzik piyasasına dönen İzel, “Bana nefes, hayat ve söz verdin” dedi

Teşekkürler sevgilim!

2012 yılından beri stüdyolardan uzak kalan İzel, önceki akşam eski sevgilisi Sinan Akçıl’ın (35) kendisinin seslendirmesi için yazdığı ‘Teşekkürler Sevgilim’ şarkısını okumak için Levazım’daki Marşandiz Stüdyoları’ndaydı. Enbe Orkestrası’nın Şubat ayında çıkacak yeni albümünde yer alacak şarkının kaydını yapan İzel (49) duygularını şöyle anlattı:

“Çok mutluyum. Sinan’ı ve stüdyoları çok özlemişim. Bizim Sinan’la hiçbir kırgınlığımız olmadı. Birbirimizi 15 yıldır tanıyoruz. 6 yıl sonra onun şarkısıyla dönmek benim için harika oldu. Beni aradı. ‘Ne yapıyorsun?’ diye sordu. ‘Evde duruyorum’ dedim. Bana araba gönderdiğini ve stüdyoya davet ettiğini söyledi. Bugün burada şarkıları okurken çok ağladım.”

Yılın şarkısı geliyor

Akçıl, “Bir Çelik ve Ercan olmasak da onların yerlerini doldurmaya çalışıyoruz. ‘Teşekkürler Sevgilim’ yılın şarkısı olacak. İzel’in sağ olsun değil şarkı, şiir okumaya bile hevesi yoktu. Onu zorla yatağından kaldırıp, stüdyoya getirdik. Şarkıya hayat ve nefes verdi” deyince İzel duygusallaştı; “Sen de bana nefes, hayat ve söz verdin” derken gözleri doldu.

Haberin Devamı