Gazete Vatan Logo

Tesadüfün bu kadarı !

İki gün önce çaldırdığı plakası kapısının önüne kadar geldi

KEMAL Adal'ın, iki gün önce nişanlısı ile gezmeye gittiği otomobilinin plakası Bakırköy'de çalındı. Dün, polisin kovaladığı oto hırsızları başka bir çalıntı otomobili Kemal Adal'ın Mecidiyeköy'deki evinin önünde bırakıp kaçtı. Gürültüye çıkan Adal, kendi plakasını otomobilin üzerinde görünce, "Bu kadar tesadüf ancak Türk filmlerinde olur” dedi.
Kemal Adal ile nişanlısı 2 gün önce 34 ZN 2931 plakalı otomobille Bakırköy'e gezmeye gitti. Otomobili sokağa park eden Adal, döndüğünde plakasının olmadığını görünce Kartaltepe Polis Merkezi’ne başvurdu.
Şişli’de devriye görevi yapan polisler, dün saat 21.30 sıralarında şüphelendikleri ve içinde 3 kişinin bulunduğu 34 ZN 2931 plakalı Citroen otomobili durdurmak istedi. Hırsızlar, polisin tüm uyarılarına rağmen kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sırasında lastikleri patlayan otomobil Mecidiyeköy Gülbahar Mahallesi Dönmez Sokak'ta terk edildi. Polis, kısa sürede otomobili buldu. Bu sırada kapısının önünde polis sirenlerini duyan Kemal Adal nişanlısı Mine Bolsoy ile pencereden dışarı baktı. Polislerin inceleme yaptığı otomobilde kendi plakasının takılı olduğunu gören Adal, hemen dışarı çıkarak durumu anlattı. Adal ve nişanlısı yeni çıkardıkları aynı plakalı otomobille Kuştepe Polis Merkezi’ne gelerek ifade verdi. Adal, bu duruma çok şaşırdığını belirterek, “İki gün önce çalınan plakam evimin önüne kadar geldi. Bu ancak Türk filmlerinde olur” dedi.
Polis, kaçan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Haberin Devamı