Gazete Vatan Logo

Terra Ataşehir Satışa Çıktı

Terra Ataşehir projesi lansman toplantısıyla satışa çıktı.

Terra Ataşehir, İstanbul Finans Merkezi’ni de sınırları içinde bulunduran İstanbul’un hızla yükselen değeri Ataşehir’de, parlak bir gelecekle içiçe yeni bir nefes. O, finans merkezi olma vizyonuyla sadece İstanbul’un değil, tüm Türkiye’nin hatta dünyanın dikkat noktası olma yolunda hızla ilerleyen Ataşehir’in yeni ikonu. Çarpık kentleşmeden uzak ve planlı bir yapılaşmaya sahip Terra Ataşehir daha şimdiden parlak geleceğine hazır!

HER NOKTASI KALİTEYE ADANMIŞ BİR PROJE!

Tasarım aşamasından itibaren kalite ve konfordan hiç ödün verilmeyecek bir mimarinin hedeflendiği Terra Ataşehir, herhangi bir proje değil. Terra Ataşehir, çok özel bir projeden beklenen tüm üstün niteliklere sahip, her detayına titizlikle yansıtılan kalite yaklaşımlarıyla, olası tüm beklentilerin öngörüldüğü karma mimari bir eser. Üstün ve farklı mimari özelliklerin bundan sonraki adı.

Terra Ataşehir’de dairelerin her metrekaresi kesintisiz konfor için tasarlandı. Hiçbir ödün verilmeyen bu kalite anlayışı, Terra Ataşehir sakinlerinin tutkuyla bağlanacakları keyifli bir yaşam vaad ediyor.

Haberin Devamı

EŞSİZ BİR MİMARİ, DOĞAYLA İÇİÇE BİR KONFOR!

Kat ve teras bahçeleriyle, dünyanın seçkin markalarını ayağınıza getirecek alışveriş konforuyla, “yüksek yaşam kalitesi”nin sayısız enstrümanıyla konut, çarşı ve ofis bölümlerinden oluşan bir karma kullanım mimarisi örneği olarak; konumuyla, özellikleriyle, sunduklarıyla eşsiz bir iş ve yaşam merkezi.

Yeşile olan özlem ve ihtiyacın her geçen gün daha da arttığı İstanbul’da artık uzun kış geceleri ve yaz akşamlarının tadına varılacak. Dairelerle, ofislerle, yeşilin keyfine doyulacak kat bahçeleri arasında sadece balkon kapısı olacak.

TERRA ATAŞEHİR SİLÜETİYLE DE SEMBOL OLACAK!

Farklı yaşam biçimlerine uygun farklı büyüklükte 210 daire. Ama hepsi yüksek konfor ihtiyacına göre tasarlandı, hepsi aynı modern yaşam olanaklarını sunuyor. Akıllı bina alt yapısına sahip olan Terra Ataşehir Ofis, yüksek teknolojik donanımıyla başarıyı ve konforunu “zirveye” taşıyor. İş ofise değil, ofis işin gereklerine uyum sağlıyor. Terra Ataşehir Çarşı; başlı başına bir yaşam, alışveriş ve eğlence merkezi olarak, Ataşehir’in buluşma merkezi olmaya hazırlanıyor. Silüetiyle Ataşehir’in en özgün sembolllerinden biri olacak bu proje, gerçekten de yüksek ve özel standartlar vaat ediyor. Kent Art İnşaat'ın kentsel dönüşüm projesi olarak, İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden Sinan Mert Şener tarafından tasarlanan Terra Ataşehir projesi, yüksek beklentileri karşılama vizyonuyla hayata geçiriliyor.

Haberin Devamı