Gazete Vatan Logo

Terör örgütüne darbe üstüne darbe! 174 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada Pençe Harekâtı ile koordineli olarak, Irak kuzeyi Metina bölgesine düzenlenen hava harekâtıyla PKK bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak ve sığınak olarak kullanılan hedefler vuruldu, 8 terörist daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Öte yandan Pençe-2 Harekatı'nda 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. 27 Mayıs'tan bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 174 oldu.

Terör örgütüne darbe üstüne darbe!  174 terörist etkisiz hale getirildi

Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesine Pençe Harekatı ile koordineli olarak düzenlenen hava harekatında 8 terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından yapılan bilgilendirmeye göre, Pençe Harekatı ile koordineli olarak Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesine hava harekatı düzenlendi.

Hava harekatıyla bölücü terör örgütü PKK tarafından silah mevzisi, barınak ve sığınak olarak kullanılan hedefler vuruldu, 8 terörist daha etkisiz hale getirildi.

71 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Öte yandan bakanlık Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-2 Harekâtı kapsamında tespit edilen 3 PKK’lı terörist düzenlenen hava harekâtı ile etkisiz hale getirildiğini ve 27 Mayıs tarihinden bu yana Pençe Harekâtı’nda etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 71'e ulaştığını duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı, 27 Mayıs tarihinden itibaren Irak kuzeyinde toplam 174 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.