Gazete Vatan Logo
Magazin Teoman’ın mikrofon siniri

Teoman’ın mikrofon siniri

Teoman geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava’da konser verdi. Sanatçı, sahnede kabloya ayakları dolanınca mikrofonu sinirle yere attı

Teoman’ın mikrofon siniri

Türk rock müziğinin önde gelen isimlerinden Teoman, ‘Muud Harbiye Açıkhava Konserleri’ kapsamında önceki gece sahnedeydi. Sevilen rock şarkılarıyla enfes bir geceye imza atan Teoman’a sevenlerinin ilgisi büyük oldu. Binlerce coşkulu seyirci konserin başından sonuna Teoman’ı şarkı söylerken yalnız bırakmadı. Şarkılarını söylediği sırada bir ara “Ben duş alıp geleceğim” diyerek sahneden ayrılan Teoman, hayranlarını şaşırttı. Sahnedeki kabloya ayağı takılan sanatçı, sinirle mikrofonunu da yere fırlattı. Sahne ekibi hemen durumu düzeltti.

Çıktığında aramadım

İrem Derici’nin eski eşi radyocu Rıza Esendemir de konseri en önden izledi. Eski eşi Derici’nin sağlığı hakkında konuşan Esendemir, “İrem ‘Domuz gibiyim’ der hep. Sağlığı yerine gelmiş” dedi. Eski eşini hastanede yattığı dönemde ziyaret etmediğini ve aramadığını da söyleyen Esendemir, sadece çiçek yolladığını belirtti. Teoman’ı izlemeye gelenler arasında Betül Demir ve Teoman’ın annesi Şaziment Alper vardı.