Gazete Vatan Logo

TEOG 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? E-okul sorgulama...

TEOG 3. nakil sonuçları için geri sayım başladı. 28 Ağustos tarihinde başlayan TEOG 3. nakil başvuruları için bugün son tarih olarak belirlendi. Peki TEOG 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak?

TEOG 3. nakil sonuçları ne zaman açıklanacak? E-okul sorgulama...

TEOG 3. nakil başvuruları bugün sona eriyor. TEOG nakil başvurularının sona ermesine saatler kala aday öğrenciler büyük bir merakla TEOG 3. nakil sonuçlarını bekliyorlar. İşte TEOG 3. nakil başvurularınaa dair detaylar...

NAKİLDE EN ÖNEMLİ ŞART BOŞ KONTENJAN OLMASI

MEB’in TEOG 2017 için yayımladığı boş kontenjan listelerine hemen yukarıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz. Söz konusu bağlantıda bulunan tercih listelerinden önce okul tipini seçmeniz gerekiyor. Okul tipini seçtikten sonra alt kısımdan il ve ilçe seçtiğinizde o konumda bulunan seçtiğiniz okul türündeki okulların boş kontenjan durumunu ve taban puanlarını görebilirsiniz. Ayrıca Yabancı Dil, Pansiyon Durumu ve Öğretim Şekli gibi bilgileri de alabilirsiniz. Konum listesinde il seçtikten sonra ilçe için tümü seçeneğini işaretlerseniz o ildeki bütün okulların boş kontenjan ve taban puan bilgilerine erişirsiniz.

TEOG NAKİL SONUÇLARI E-OKUL GİRİŞ SİSTEMİ

3 NAKİL BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

28 Ağustos-06 Eylül 2017: Yerleştirmeye Esas 3. Nakil Tercih Başvurularının Alınması

Haberin Devamı

8 Eylül 2017: Yerleştirmeye Esas 3. Nakil Sonuçlarının ve Taban Puanlarının Açıklanması

3. NAKİLDE EN ÖNEMLİ ŞART BOŞ KONTENJAN OLMASI

MEB'in TEOG 2017 için yayımladığı boş kontenjan listelerine hemen yukarıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz. Söz konusu bağlantıda bulunan tercih listelerinden önce okul tipini seçmeniz gerekiyor. Okul tipini seçtikten sonra alt kısımdan il ve ilçe seçtiğinizde o konumda bulunan seçtiğiniz okul türündeki okulların boş kontenjan durumunu ve taban puanlarını görebilirsiniz. Ayrıca Yabancı Dil, Pansiyon Durumu ve Öğretim Şekli gibi bilgileri de alabilirsiniz. Konum listesinde il seçtikten sonra ilçe için tümü seçeneğini işaretlerseniz o ildeki bütün okulların boş kontenjan ve taban puan bilgilerine erişirsiniz.