Gazete Vatan Logo

Temel Kotil ve Yerli Zuckereberg bu akşam TRT Okul'da

Gençler Uçuyor Talkshow'da bu hafta Temel Kotil ve Yerli Zuckerberg var.

Temel Kotil ve Yerli Zuckereberg bu akşam TRT Okul'da

TRT Okul ekranlarında Cumartesi akşamları 22.20'de ekrana gelen Türk televizyonlarının eğitim odaklı ilk talkshow'u Gençler Uçuyor Talkshow bu hafta iki ilginç konuğu ve sürprizleriyle ekrana geliyor. Gençlere yönelik rol model isimleri, Anadolu'dan çıkan başarı hikayelerini, Türkiye'nin ezberbozanlarını her hafta stüdyoda ağırlayan Gençler Uçuyor'un sunuculuğunu Gençlerin Ömer Abisi Ömer Ekinci üstleniyor.

Bu hafta Gençler Uçuyor'da THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ve yerli Zuckerberg olarak bilinen 17 yaşındaki dahi genç Kaan Göksal konuk oluyor. Rize'nin Gündoğdu ilçesinin Araklı köyünde doğan Temel, THY Genel Müdürlüğüne ve Avrupa Havayolları Birliği Başkanlığına nasıl yükseldi? Yaşadığı zorlukları nasıl aştı, nelerle mücadele etti? Tüm bu soruların cevaplarını canlı yayında anlatacak olan Temel Kotil'e Ömer Ekinci'nin hazırladığı sürprizler de canlı yayında izleyenlere keyifli anlar yaşatacak.

Yerli Zuckerberg olarak anılan Kaan Göksal da gecenin renkli ikinci konuğu olarak Gençler Uçuyor'da olacak. 17 yaşındaki Göksal, Robert College'de lisede okurken kendi şirketini kurdu, Sanayi Bakanlığı'ndan 100 bin TL destek alan Göksal, kendi quadcopter (helikopter)'ini üretip, kendi 3 Boyutlu yazıcısını geliştirerek şimdiden yaşının çok ilerisinde başarılara imza attı. Kaan Göksal mucitlik yönünü, ailesinin kendisini nasıl yetiştirdiğini, geleceğe yönelik hayallerini anlatacak.

Haberin Devamı

Skeçler, canlı yayın sürprizleri, sürpriz telefon bağlantıları ile gençlere keyifli anlar yaşatmayı amaçlayan Gençler Uçuyor, gençlerin Cumartesi akşamı keyfi olmaya devam ediyor.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Üstünlük Ödülü ve Yapı Ödülleri 2014’te en iyi Ticari veya Perakende Yapılar ödülü

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için farklı bir kılıf alternatifi