Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Tema İSTANBUL, Satış Ofisi ve Ön Peyzajı ile büyülüyor

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, çarpıcı Satış Ofisi ve Ön Peyzajı ile de büyük beğeni topluyor. Tema İSTANBUL’un yaşama dair vaat ettiği değişim ve gelişimin ilk habercileri olan Satış Ofisi ve Ön Peyzajı, eşsiz estetik tasarımlarının yanı sıra gerek çok yönlü efektif özellikleri, gerekse ekonomik, ekolojik kazanımlarıyla da, birer ilk olarak öne çıktıkları inşaat sektöründe yeni bir dönem başlatıyorlar.

Tema İSTANBUL, Satış Ofisi ve Ön Peyzajı ile büyülüyor

Alanlarındaki en güçlü kurumlar arasında yer alan MESA, ARTAŞ, ÖZTAŞ, KANTUR-AKDAŞ Ortaklığı ile Atakent’te hayata geçirilen Tema İSTANBUL, henüz yapım aşamasındayken bile gerçekleştirdiği ilkler ve enler ile öne çıkmaya devam ediyor. Türkiye’nin master planlı ilk özel sektör projesi olan Tema İSTANBUL, gerek 1.5 milyon m²’lik devasa arazisi, gerek eşsiz Temalı Eğlence Parkı ve gerekse yaklaşık 2 milyar dolarlık yatırım maliyeti ile yine özel sektör tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük karma projesi konumunda bulunuyor. Bünyesinde barındırdığı özgün özellikleri, gerçekleştirdiği birçok ilk ve enin yanı sıra Tema İSTANBUL, lansman öncesi ulaştığı ve sonrasında da istikrarlı bir şekilde devam ettirdiği rekor konut satış rakamları ile de literatüre geçmişti.
Türkiye’nin dünya çapındaki karma projesi Tema İSTANBUL, çok işlevli ve güçlü fonksiyonlarıyla Atakent’in kaderini değiştirecek, uyuma bölgesi olan semti, yaşam, ticaret, eğlence, sosyal ve kültürel buluşma merkezi haline dönüştürecek. Tema İSTANBUL, eşsiz özellikleri ile sadece bölgesinin ya da İstanbul’un değil, Türkiye’nin sembol, dünyanın ise sayılı projeleri arasında yer alacak. Mega karma proje Tema İSTANBUL, kişilere, kurumlara, bölgesine, kentine, ülkesine ve hatta yakın coğrafyasına; farklı, özgün ve üst seviyede ticari, sosyal, eğlence ve yaşam olanakları vaat ediyor.
Sunduğu eşsiz avantajlar ve gördüğü yoğun ilgi ile ‘kazandıran proje’ unvanlı Tema İSTANBUL’un vaat ettiği tüm bu köklü değişim ve gelişimin ilk işaretlerini yansıtan, eşsiz özellikleriyle sektörde fark yaratan Satış Ofisi ve Ön Peyzajı da büyük beğeni topluyor. Tema İSTANBUL Satış Ofisi ve Ön Peyzajı, alanlarında ilk olan farklı yapıları ve özgün birçok özellikleriyle, sektöre de yön veriyor.

Haberin Devamı

Ayrıntılı bilgi için:

Tema İSTANBUL: 0212 970 00 00 - www.temaistanbul.com

“Değişim ve gelişimi, Satış Ofisimiz ve Ön Peyzajımız sembolize ediyor”

Mega-karma projenin, eşsiz donatılarıyla İstanbul’da yeni bir yaşam, iş ve eğlence kültürü ile farklı bir alışveriş konsepti yaratacağını belirten Tema İSTANBUL Genel Müdürü Mesut Arslan; “Tema İSTANBUL Türkiye’de, bugüne dek inşa edilmiş gayrimenkul projelerinden çok farklı bir yere sahip. Gerek konut, gerek alışveriş, yeme-içme, sosyal etkinlik alanlarıyla ve gerekse temalı eğlence parkı ile İstanbul’a yeni bir yaşam kültürü getiriyoruz, bölgenin kaderini değiştiriyoruz. 1 milyon 500 bin metrekarelik devasa bir arazi üzerine konumlandırdığımız Tema İSTANBUL, inşa edildiği bölgeden başlayarak, tüm İstanbul’da, değişimin ve modernizmin odak noktası olacak. Bunun en büyük göstergesi de, çarpıcı tasarımları ve eşsiz özellikleriyle alanlarında fark yaratan Satış Ofisimiz ve Ön Peyzaj çalışmamızdır. Tema İSTANBUL Satış Ofisi, gerek çarpıcı tasarımı, gerekse efektif kullanımıyla kendi alanında anıtsal, sembol bir yapı konumunda. Birçok açıdan eşsiz özellikleriyle, sürdürülebilirlik alanında bir ilk olan bu Ön Peyzaj çalışmamız da, bu alanda sektörde gelinen son noktayı oluşturuyor. Tema İSTANBUL Ön Peyzajı’nın hem kreatif, hem de sürdürülebilirlik noktasında yakaladığı başarı, şimdiden kentin farklı noktalarında örneklerini görmemize yol açıyor. Sektör profesyonelleri dahil her kesimden büyük ilgi gören Tema İSTANBUL Satış Ofisi ve Ön Peyzajı; vaat ettiğimiz bu köklü değişim ve gelişimin ilk işaretleri olarak, henüz bugünden farkımızı ortaya koyuyorlar” dedi.
Her daireye özel konsept ile farklı zevk ve tarzlara hitap edildi
Dekorasyonunda Gönye Mimarlık ile çalışılan Tema İSTANBUL örnek dairelerinde, ankastre ürünlerle birlikte yerli ve yabancı birinci sınıf ürünler kullanıldı. Başta ahşap mobilyalar olmak üzere kullanılan birçok ürün, Tema İSTANBUL için özel olarak üretildi. Tasarımlarda; efektif kullanım ile estetiğin mükemmel birleşimleri ile farklı konseptler yaratıldı. Tema İSTANBUL’un her örnek dairesinde uygulanan bu özel konseptlerle, farklı zevk ve tarzlara da hitap edildi. 1+1 örnek dairenin tasarımında “dinamizm, heyecan ve modern” konsepti etkili olurken, 2+1’de ise “provence, klasik” yaklaşımın izdüşümü hakim oldu. 3+1 örnek daire ise “modern, güçlü ve oturaklı” bir çizgi ile dekore edildi.
Ön Peyzaj dahi 10 futbol sahası büyüklüğünde
Tema İSTANBUL’un çarpıcı Satış Ofisi ile birlikte, onu tamamlayan; TEM Otoyolu cephesine uygulanan çok yönlü Ön Peyzaj da büyük beğeni topluyor. Tema İSTANBUL Ön Peyzajı, özgün mimari yapısıyla Satış Ofisi ve Yönetim Binası önünden, TEM Güney Yan Yolu’na uzanan, toplam 65.000 m² büyüklüğündeki arazide gerçekleştirildi. Yaklaşık 10 futbol sahası büyüklüğüne eşdeğer alanda gerçekleştirilen peyzaj, mali ve estetik değerler ile sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda tasarlanarak, hayata geçirildi. Tema İSTANBUL Ön Peyzajı, seçkin tasarımı ve yüksek sürdürülebilirlik değerleriyle sektörüne yön verdi; kısa sürede kentin farklı noktalarında örnekleri yapılmaya başlandı.

Haberin Devamı

Ayrıntılı bilgi için:

Haberin Devamı

Haberin Devamı


Tema İSTANBUL Ön Peyzajı, İstanbul’a yayıldı
Estetik, ekonomik ve ekolojik özellikleri ile öne çıkan Tema İSTANBUL Ön Peyzajı, kısa sürede alanında referans noktası oldu. Tüm bu eşsiz özellikleri ile büyük beğeni toplayan Tema İSTANBUL Ön Peyzajı’nın örnekleri, kısa zamanda İstanbul’un farklı bölgelerinde görülmeye başlandı. Kapsadığı 1.5 milyon m²’nin üzerindeki devasa alanı ve farklı donatılarıyla Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük karma kullanım projesi olan Tema İSTANBUL, 16 bin kişiye çağdaş yaşam alanları, binlerce kişiye de istihdam sağlayacak. %84’ü yeşil alan olmak üzere toplam 330 bin m² üzerine kurulan Tema İSTANBUL konut etabının yatırım değeri ise 600 milyon dolara ulaşacak. Bölgesinde referans olarak gösterilen bu seçkin konut projesi, lansman öncesinde 7 gün içinde imzalanan bini aşkın satış sözleşmesiyle de ayrı bir rekorun sahibi oldu. Tema İSTANBUL, lansman sonrası sürdürdüğü başarılı grafiği ile de ziyaretçilerin müşteriye dönüşüm oranı, aylık satış rakamları gibi alanlarda da rekorlara imza atmaya devam ediyor. Tema İSTANBUL, eşsiz Satış Ofisi ve Ön Peyzajı’nın yanı sıra güçlü ve istikrarlı satış grafiği ile de sektörünün referans noktası konumunda.
‘Kazandıran’ proje, cazip fırsatlar sunuyor
Karma projenin diğer fonksiyonlarının hayata geçmesiyle ortaya çıkacak önemli değerin müşterilere sunulduğu Tema İSTANBUL konutları, devam eden lansman avantajları ile hızla ilerleyen inşaat aşamasında da güçlü satış grafiğini istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. Tema İSTANBUL konutlarının, henüz projenin yapım aşamasında dahi en az %40 ve üzeri bir oranda değer kazanması bekleniyor. Tema İSTANBUL konut bölgesi, 3–12 kat ile 18–30 kat arasında değişen alçak ve yüksek bloklarda yer alan toplam 3.614 konuttan oluşuyor. Tema İSTANBUL’da, 1+1’den 4+1’e kadar uzanan farklı büyüklük ve tipteki zengin daire seçenekleri ile tüm ailelerin ihtiyaçları karşılanıyor. Projede, beş açık ve bir kapalı yüzme havuzu, fitness center, kapalı ve açık spor ve aktivite alanları, çok amaçlı spor sahası ve tenis kortları ile sosyal olanaklar da en üst seviyede yer alıyor. Tema İSTANBUL konutlarında, yaklaşık 6.400 araçlık kapalı ve 800 araçlık açık otopark alanı da bulunuyor.
Eğlence Parkı, yılda 3 milyon ziyaretçi ağırlayacak
Ortakların güçlü yapısı ve seçkin özellikleri ile ‘kazandıran’ bir proje olmayı hedefleyen Tema İSTANBUL’da, dünya çapında bir eğlence parkı da yer alıyor. Standart bir lunapark mantığının çok ötesinde, Türkiye’nin gerçek anlamda ilk temalı eğlence parkı olacak proje, 400 bin metrekarelik büyüklüğü ile rekor bir alan üzerine inşa edilecek. Yaklaşık 400 milyon dolarlık yatırım ile gerçekleştirilecek olan Temalı Eğlence Parkı, kurgulanmış hikâyeleri, birbirinden farklı ve renkli temaları, heyecanlı aktiviteleri ile hayalle gerçeği buluşturacak, bir ilke imza atacak. Her yaş grubundan tüm aile bireylerine hitap edecek olan Temalı Eğlence Parkı’nı, yıllık ortalama 3 milyon kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

MESA, AVRUPA KONUTLARI, ÖZTAŞ, KANTUR-AKDAŞ Ortak Girişimi

Tema İSTANBUL: 0212 970 00 00
www.temaistanbul.com
info@temaistanbul.com