Gazete Vatan Logo

TEM'i karıştıran kaza!

TEM Otoyolu’nda meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası sonrasında, 2 grup arasında kavga çıktı.

TEM Otoyolu Hasdal civarı Edirne istikametinde, dün saat 23.30 sıralarında aynı yönde ilerleyen bir otomobil ile 2 ayrı motosiklet, maddi hasarlı trafik kazasına karıştı. Kaza sonrası, otomobildeki 2 kişi ile motosikletlerden inen 4 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa bir süre sonra tekmeli-yumruklu kavgaya dönüştü. Kavga eden grubu, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ayırdı.

ÖNCE TEKME ATTI, SONRA DA ’YARALIYIM’ DEYİP YERE YATTI

Motosiklet sürücülerinden Hamza Koçak, kavganın hemen ardından bacağından yaralandığını belirterek, yarı çıplak halde yola sırt üstü yattı. Yanından hızla geçen araçlara aldırış etmeden uzun süre yolda uzanmayı sürdüren Koçak, polis ve sağlık ekiplerinin iknası sonrası sedyeye konularak hastaneye kaldırıldı.

BIÇAKLA SALDIRDILAR İDDİASI

Hamza Koçak hastaneye götürüldüğü sırada, "O araç sürücüsü ehliyetsizdi, alkollü de olabilir. Bana bıçakla saldırdılar" iddiasında bulundu.

SÜRÜCÜ EHLİYETSİZ ÇIKTI

Daha önce alkolden ehliyetine el konulduğu öğrenilen otomobil sürücüsü Gökhan Gündüz de, "O anda trafik sıkışıktı. Emniyet şeridinden geldiler ve aynamıza çarptılar. Arkada oturan yere düştü. Geldiler yanımdaki çocuğa saldırdılar. Onlara ben çarptım. Onların işi benimle olması lazımdı. Onlar böyle saldırınca çocuk da ağabeyini çağırdı. O da arkadaşlarıyla geldi. Ayağım kırık diyor yalan söylüyor. Siz de gördünüz depar atıyordu. Nasıl ayağı kırık?" şeklinde konuştu.

"ÖNÜMÜZE KIRDI VE DÜŞTÜ"

Otomobilde bulunan diğer kişi Güven Özcan ise, "Motosikletle geldi önümüze kırdı ve düştü. Ben sağ koltukta oturuyordum. İndiler ve kaskla bana saldırdılar. 10 dakika boyunca bana saldırdılar" dedi. Kavgaya karışanlar olayın ardından, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haberin Devamı