Gazete Vatan Logo

Telefondan Milli Piyango sorgulama | Telefondan Milli Piyango sonuçları nasıl sorgulanır?

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişine saatler kaldı. 80 milyon TL değerindeki büyük ödülü kazanmak isteyen vatandaşlar gözlerini Milli Piyango çekiliş saatine çevirdi. Teknolojinin hayatımıza etkisi düşünüldüğünde binlerce insan şimdiden telefondan milli piyango sonuçları nasıl sorgulanır? Soruna cevap arıyor. Peki, Milli Piyango çekiliş saati ne zaman? Telefondan Milli Piyango sonuçları nasıl sorgulanır? İşte merak edilenler...

Telefondan Milli Piyango sorgulama | Telefondan Milli Piyango sonuçları nasıl sorgulanır?

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişinin yapılmasına saatler kaldı. 80 milyon TL olarak belirlenen 2020 Milli Piyango İkramiyesi şimdiden birçok insanı heyecanlandırmayı başardı. 80 milyon TL hayali kuran vatandaşlar Milli Piyango çekiliş saatine odaklandı. Büyük ödül sahibi olmak isteyenler hayallere dalarken, bir yandan da telefondan milli piyango sonuçları sorgulama nasıl yapılacak?

TELEFONDAN MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

Telefondan Milli Piyango Sonuçları sorgulamasını Milli Piyango sayfamız üzerinden çok rahat öğrenebilirsiniz. Milli Piyango sayfamıza giriş yaparak bilet numaranıza göre sorgulama yapabilir ve sıralım tam listeyi görüntüleyebilirsiniz.

Hangi rakama hangi ikramiye tutarları veriliyor, amorti rakamlarının ne olduğunu sayfamız üzerinden öğrenebilirsiniz.

Milli Piyango bileti sorgulama işlemini aynı zamanda “http://www.mpi.gov.tr/” üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Milli Piyango sorgulama ekranı seçildikten sonra çekiliş tarihinin ve bilet numarasının sisteme girip sorgulama işlemi gerçekleşir.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO 2020 KAZANAN NUMARALARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2020 YILBAŞI İKRAMİYELERİ NE KADAR?

MPİ'den yapılan bilgilendirmede yer alan detaylara göre dağıtılacak olan ikramiye tutarları şöyle;

- 80 Milyon TL

- 8 milyon TL

- 1 milyon TL

- 100 bin TL

- 10 bin TL

- 5 bin TL

- 1000 TL

- 400 TL

- 300 TL

-200 TL

-160 TL

-80 (Amorti) TL

- 80 bin (Teselli) TL

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİNDE EN ÇOK ÇIKAN NUMARALAR

Milli Piyango çekilişlerinde her numaranın şansı eşittir. Şansınız varsa 1234567 veya 0000000 ile büyük ikramiye kazanabilirsiniz. Yılbaşı çekilişleri son yıllarda 10 milyon numara üzerinde yapılıyor. Son 10 yıl içinde kimi çekilişler 7 milyon numara üzerinden yapıldığı için bu çekilişlerde numaranın ilk rakamının 7, 8, 9 olması olasılığı yoktur. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişlerde en çok çıkan rakam 17 sefer ile 3 rakamı; en az çıkan rakamlar ise sıfır ve altı.

MİLLİ PİYANGO 2020 KAZANAN NUMARALARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ