Gazete Vatan Logo

Teknolojide son moda

Teknolojide en son trendlerden biri olan giyilebilir teknoloji hayatımızda giderek daha fazla yer etmeye başlarken, giyilebilir teknoloji ürünleri artık modaya da yön veriyor. İnternetten alışverişin favori adreslerinden Hizlial.com’da giyilebilir teknoloji ürünlerinin satışı yaz aylarında iki katına yükseldi. Bu ürünleri en çok satın alan iller İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Konya. Giyilebilir teknoloji ürünlerinin en çok satıldığı zaman ise genelde mesainin son saatleri olan 15.00- 18.00 arası.

Teknolojide en son trend olan giyilebilir teknoloji hayatımızda giderek daha fazla yer etmeye başlarken, giyilebilir teknoloji ürünleri artık modaya da yön veriyor. Tasarımcılar da modayla teknolojiyi buluşturan giyilebilir teknoloji alanında ilginç ürünler yaratarak modada çığır açan tasarımlara imza atıyorlar. Bu yıl New York Moda Haftası’nda tanıtılan giyilebilir teknoloji ürünleri hem teknoloji meraklılarından hem de moda severlerden büyük ilgi gördü. Son trendleri yakından takip eden ülkelerden biri olan Türkiye’de de, giyilebilir teknoloji ürünlerine ilgi giderek artıyor.

Haberin Devamı

İnternetten alışverişin favori adreslerinden Hizlial.com’da giyilebilir teknoloji ürünlerinin satışı yaz aylarında iki katına yükseldi. Hizlial.com’da giyilebilir teknoloji ürünlerini en çok tercih eden iller İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Konya oldu. Bu ürünlerin en çok genelde mesai saatleri olan 15.00-18.00 arasında satın alınması da, birçok kişinin ofiste bile teknolojiyi takip ettiğini ortaya koydu. Hem modayı yakından takip edenlerin hem de teknolojiyi günlük alanda etkili bir şekilde kullanmak isteyenlerin tercih ettiği giyilebilir teknoloji ürünlerini en fazla orta yaştaki kişiler tercih ediyor. Daha çok erkeklerin kullandığı, ama kadınların da büyük ilgi gösterdiği giyilebilir teknoloji ürünlerini satın alanların yüzde 45’ini 30-40 yaş arası kişiler oluşturuyor. Hizlial.com’da giyilebilir teknoloji ürünlerinde yüzde 34’e varan indirimler de satışların artmasına katkı sağlıyor. Hem kol saati, hem telefon hem de müzik çalar olarak kullanılabilen bileklik Hizlial.com’da yüzde 10 indirimle 134 TL’ye, saat olarak da kullanılabilen aktivite ve uyku monitörü ise 349 TL’ye satın alınabiliyor.

Haberin Devamı