Gazete Vatan Logo

Teknoloji şirketlerinin 1 Nisan şakaları

Dev teknoloji şirketleri 1 Nisan şakası yaptı.

Teknoloji şirketlerinin 1 Nisan şakaları

Çoğunuzun bildiği gibi 1 Nisan insanların birbirine şaka yaptığı gün olarak bilinir. Bu günde teknoloji şirketleri de mantıksız fikirlerle bu şaka kervanına katılırlar. Bu şirketlerden bazıları Google, Samsung ve Sony.

Google, Samsung ve Sony, ilginç teaserlerle insanlara 1 Nisan şakası hazırlıyor. Güney Koreli şirket, Twitter aracılığı ile yayınladığı teaser de, bugün bir Galaxy S8 tanıtacağını ima etti. 8 harfinin olduğu teaser görsel ile birlikte başlıkta, “Yarın büyük bir şey gelecek! #TheNextGalaxy” yazdı.

Something big is coming tomorrow. #TheNextGalaxy pic.twitter.com/cQhhmOf7Zw

Samsung Mobile (@SamsungMobile) 31 Mart 2016

İkinci şaka Google’dan geldi. Şirket, internetli akıllı pantolon duyurusu yaptı. Bu pantolon, oldukça eğlenceli özelliklere sahip. Bu özellikler aşağıdaki gibi:

Wi-Fly: Pantolon siz tuvaletten çıktıktan sonra fermuarınız açık kalırsa telefonunuz aracılığı ile sizi uyaracak. Eğer fermuarınız üç dakikadan fazla açık kalırsa bir teknolojik süper modül akıllı telefonunuza bildirim gönderecek.

Get Up! Uyarı: Eğer Pantolon ayrıca sizi tembellikten kurtaracak. Fiziksel aktiviteye teşvik etmek için saat bildirecek. Sen üç saatten fazla oturduysanız hiç sorun değil! Pantolon sizi motive etmek için elektrik şoku yayınlayacak.

Haberin Devamı

-Keep Your-Pantolon-On Modu : Kalp hızı ve terleme seviyesini kontrol eden biyo-Samsung işlemci sayesinde, pantolon size sakin olmanızı hatırlatır.

Buzdolabı Kilidi: Eğer çok yer ve pantolon sıkmaya başlarsa, entegre edilmiş modül ile çok fazla yemenizi önlemek için buzdolabınıza bir sinyal gönderir. Buzdolabı kilitlenir ve kilit sadece annenin ya da eşi olarak belirlenmiş bir kişinin rızası ile devre dışı bırakılabilir.

Bunun yanı sıra ayrıca Google Japonya’da bir şaka hazırlamış. Hazırlanan şakada Furikku adlı bir fiziksel klavye yer alıyor. Bu klavyeyi de aşağıdaki tanıtım filminde görebilirsiniz.

Son olarak Sony firmasının 1 Nisan şakası var! Aşağıdaki videoda Sony’nin hazırladığı 1 Nisan şakasını inceleyebilirsiniz.



KAYNAK : Teknolojioku.com - Teknoloji şirketlerinin 1 Nisan şakaları

Günün sorusu: 4.5G hızınız nasıl?