Gazete Vatan Logo

Tekno aletler herkesin elinde

Gündelik yaşamda kullandığımız çok işlevli "Zihni Sinir" aletler, işimizi epey kolaylaştırıyor. Ayrıca hem ucuz hem de pratikler. İşte en çok satanlar...

Tekno aletler herkesin elinde

Karikatür takipçilerinin bildiği üzere Zihni Sinir, karikatürist İrfan Sayar'ın Gırgır'daki pratik zekâlı, meraklı ve mizahi bir bilim insanı karakteriydi. Neler yaratmıyordu ki? "Bataryalı Çaydanlık Procesi", "Orman Biçer Döver Makinesi", "Kulplu Simit Procesi" ve daha nicesi! Ancak buna benzer "teknolojik" ürünler, yalnızca o sayfalarda geyik malzemesi olarak kalmadı, gündelik hayatın ta içerisine yerleşti. Fatih'te, Tahtakale'nin dar, dükkan ve hanlarla dolu sokaklarında her an zihni sinir aletlere rastlamanız mümkün. Fiyatları genellikle 10-25 TL arasında olan o aletlerden en çok rağbet görenleri...

Direksiyon nereye, telefon oraya!

Araba kullanan hemen herkesin ortak dertlerinden biri de telefonu nereye koyacağı. Tabii ki araç içinde telefon kullanmayı tavsiye etmiyoruz ama gözümüzün önünde olmasını istediğimiz de bir gerçek. İşte bu tutaç sayesinde, telefonuzu direksiyona sabitlemeniz münkün. Özellikle navigasyon kullananlar için birebir.

Yeni trend ‘stres çarkı’

"Stres Çarkı" en çok rağbet gören ürünlerin başında geliyor. Dört delik bulunan bu alet, baş parmağınızı ortadaki noktaya sabitleyerek çeviriyor ve stres atıyorsunuz. (20 TL)

Haberin Devamı

Hem tablet hem telefon için

Tabletler artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Bu tablet tutucu, tabletleri masa üzerinde kendinize göre en uygun açıda konumlandırmanız için 5 kademe yükseklik ayarı sağlıyor. Ayrıca telefonunuz için de alternatif bir aksesuar. (25 TL)

Hem şarj hem çakmak

"Micro bileklik" adlı ürün, adı üzerinde hem bileklik hem de telefonunuzu şarj etmek için kullanılabiliyor. Bilekliğin ortasındaki mekanizmaya sigaranızı yaklaştırdığınzda ise çakmak özelliği devreye giriyor. (25 TL)

Tesbih, kulaklık ve kolye birleşirse

Kolye şeklinde tasarlanan, iki ucuna ise kulaklık bağlanan bir tesbih düşünün. Çok işlevli "tesbih kulaklık" sayesinde, müzik keyfini yaşayabilir, aynı zamanda kolye gibi takarak aksesuar şeklinde kullanabilirsiniz. (15 TL)