Gazete Vatan Logo

Tekmeli yumruklu kavga!

Ünlü doktorlar birbirine girdi

Sarıyer’de aynı binada oturan Prof. Agop Kotoğyan ile ünlü plastik cerrahı Ömer Alp binanın kalorifer tesisatının bulunduğu kapı yüzünden yumruklu kavgaya girdi.

Ünlü plastik cerrah Ömer Alp, polise giderek Emirgan Mahallesi’nde yöneticisi olduğu apartmanda oturan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı eski başkanı Agop Kotoğyan hakkında şikayetçi oldu.

Alp şikayetinde 14 Nisan günü Agop Kotoğyan’ın binanın kalorifer tesisatının bulunduğu bölümün kapısını söktüğünü ifade etti ve kkarakola giderek Kotoğyan hakkında şikayetçi olduğunu anlattı. Alp eve dönerken, Agop Kotoğyan’ın oğlu Garen Kotağyan ile karşılaştığını anlattı. Alp Garen Kotoğyan’ın eliyle hayalarını tutarak “Sen bunları tutarsın” dediğini kendisinin de bunun üzerine “ne terbiyesiz adamsınız” karşılığını verdiğini söyledi.

‘Baba-oğul saldırdı’

Bu sırada Agop Kotoğyan’ın geldiğini ve “seni o..çocuğu, adi herif, ben sana gösteririm” diyerek hakaret ve tehdit etmeye başladığını belirten Alp o esnada baba ve oğlunun kendisine tekme ve yumrukla saldırdığını anlattı.

Alp bu kez baba ve oğlu hakkında “hakaret,tehdit ve yaralama” suçlarından şikayetçi oldu. Kotoğyan’da karakola giderek Alp hakkında darp edildiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Savcılık Agop Kotoğyan hakkında “mala zarar vermek ve yaralama” suçlarından Ömer Alp hakkında ise “yaralama” suçundan soruşturma başlattı.

Haberin Devamı