Gazete Vatan Logo

TEB yeni kararı resmen duyurdu! Değişti...

TEB harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka yeni kararını hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. TEB'den yapılan açıklamada şubelerin çalışma saatlerinde değişiklik yapıldığı belirtildi. Karar uygulamaya konuldu ve başladı. İşte yeni çalışma saatleri...

TEB yeni kararı resmen duyurdu! Değişti...

Türk Ekonomi Bankası (TEB) harekete geçti ve yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren yeni bir karar aldı. Dev bankadan yeni açıklama geldi. TEB şubelerinin çalışma saatlerinde yeniliğe gitti ve tüm müşterilerine kararı duyurdu. Yeni karar dün uygulamaya konuldu ve artık güncellenen çalışma saatlerine göre hizmet veriliyor.
Öte yandan bankacılık işlemlerini hızlıca yapabilmek için öncelikli olarak mobil bankacılık uygulamalarının tercih edilebileceğine dikkat çekildi.
TEB'DEN YAPILAN AÇIKLAMA
TEB'in sosyal medya hesabından yapılan duyuruda şöyle denildi:

"Türk Ekonomi Bankası (TEB), şubelerinin çalışma saatlerini güncelledi. Buna göre TEB şubeleri, 14.01.2021 tarihi itibarıyla hafta içi her gün 09.00-12.30 ve 13.30-16.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

TEB müşterileri, bankacılık işlemlerini hızlıca yapabilmek için öncelikli olarak mobil bankacılık uygulamaları CEPTETEB ile CEPTETEB İŞTE’yi, TEB İnternet Şubesini ve TEB ATM’lerini tercih edebilecek."

Haberin Devamı

Öte yandan Türk Ekonomi Bankası (TEB), Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) tarafından salgının ekonomi üzerindeki olumsuz etkileri ile mücadele kapsamında oluşturulan finansman paketi dahilinde, EBRD ile 58 milyon ABD doları tutarında, 367 gün vadeli kredi teminine yönelik bir sözleşme imzaladı.
Leblebici: “Ekonomiye desteğimizi sürdüreceğiz”
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, geride bıraktığımız yılda, herkesin öngörülerinin çok ötesinde, sınırları zorlayan bir salgın süreci ile karşı karşıya kalındığını belirterek, “Bu süreçte ülkemizin ekonomisine katkı sağlama, müşterilerimizin yanında olma ve sürdürülebilir büyüme önceliklerimiz arasında yer aldı. Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan salgın döneminde de ülkemizin gelişimine katkı sağlayan firmalarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. EBRD ile yaptığımız anlaşma ile salgından etkilenen küçük ve orta ölçekli firmaların finansman ihtiyaçlarına yönelik desteğimize devam edeceğiz. EBRD ile olan mevcut iş birliğimizi, ülke ekonomisine fayda sağlayacak şekilde sürdürmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Haberin Devamı