Gazete Vatan Logo

TCDD personel alımı: 263 kişi | TCDD işçi alımı 2019 başvuru şartları

TCDD personel alımı ilanı verdi. TCDD kamu personel alımı yapacağını duyurmasından sonra, başvuru şartları araştırılmaya başlandı. İşte TCDD personel alımı ilanı hakkında merak edilenler…

TCDD personel alımı: 263 kişi | TCDD işçi alımı 2019 başvuru şartları

TCDD (Devlet Demiryolları) 263 kişi alacağını duyurdu. İşte TCDD personel alımı ilanı hakkında merak edilenler…

TCDD personel alımı nerelere yapılacak?

Toplamda 263 kişilik kontenjan açılan alımlar için unvan ve kontenjan bilgilerinde yer alan bilgilere göre; 79 Makinist İşçi, 29Tezgah Makine ve Talaşlı İmalat İşçisi23 Lokomotif Tamircisi, 27 Elektrikçi, 23 Motor Tamircisi, 52 Vagon İmal ve Tamircisi, 29 Kaynakçı, 1 Mekanik Vasıta Tesis, Cihaz ve Vinç Operatörü alımı yapılacağı açıklandı.

TCDD Başvurular Şartları nelerdir?

Başvuru yapacak olan adaylar TCDD talepleri doğrultusunda hazırlanan İŞKUR ilanlarını, her alım için farklı özel kriter belirleneceği için şahsen kontrol etmelidir.

TCDD genel şartlara göre adayların; ilgili alanlara ait uzmanlığı gösterir belgeye sahip olmak, başvuru formunu eksiksiz doldurabilecek belgelere sahip olmak, 28.11.2018 açıklamalı KPSS sonucuna sahip olmak şartlarına uygun olmak gerekmektedir.

TCDD başvuruları nasıl yapılır?

kamu personel alımı için başvurular İŞKUR resmi sayfasından online olarak yapılmaktadır.

Haberin Devamı

1- Öncelikle İnternetten İŞKUR e-şube resmi internet sitesine giriş yapılır.

2- İŞKUR kaydınız yoksa, üye ol butonuna tıklayın ve bilgileri doldurulduktan sonra özgeçmiş butonundan gerekli CV’nizi İŞKUR üzerine kayıt edin.

3- Açılan sayfada “İş İlanları” sekmesine tıklayın.

4- İş arama butonuna “TCDD” yazıldıktan sonra, listelenen sayfada 8 sayfalık TCDD personel alımı ilanlarından uygun olan ilana tıklayın.

5- Size uygun ilan üzerine tıklayın ve ilanın en aşağısında yer alan “onay kutucuğu işaretlendikten sonra “Başvur” butonuna tıklayın. Böylece işlem tamamlanmış olur.