Gazete Vatan Logo

TC No İle SSK Gün Sorgulama Ve 4a Hizmet Dökümü Alma

SSK gün sorgulama işlemini sadece TC kimlik numarası ile yapabilirsiniz. Kimlik bilgilerinizle E-SGM hizmet sorgulama ekranından SSK gün sorgulama ve 4a hizmet dökümü almak için haberin detaylarına bakınız.

Sigortalılar SSK sigortası ile ilgili bilgilerine ulaşması için hazırlanan E-SGM hizmet ekranı sayesinde sigorta işlemlerini internet üzerinden yapabilirsiniz. Ücretsiz olarak hazırlanan ve tüm vatandaşların kullanımına sunulan E-SGM sayesinde gerek çalışan gerekse de emekli olan tüm vatandaşlar bilgi almak amacıyla sistem üzerinden sorgulama yapabilmektedir.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

Oluşturulan ekran üzerinden SSK gün sorgulama yapmak için ilk olarak giriş işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Giriş ekranında yer alan bilgilerin doldurulması ile birlikte giriş yapışabileceği gibi vatandaşların bu konuda bazı noktalara dikkat etmesi gerekmektedir. SSK gün sorgulama hizmeti kimin için yapılacaksa, o kişinin kimlik bilgilerinin giriş ekranına girilmesi gerektedir.

E-SGM giriş ekranında T.C. kimlik numarası, doğum yılı, doğum yeri ve cilt numarası bilgilerinin girilmesi gerekmektedir. Giriş alanında istenen bilgiler için vatandaşların nüfus cüzdanına bakarak bilgi alması mümkündür. Böylece cilt numarası gibi bilmediğiniz bilgilere de ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Giriş yaptıktan sonra SSK gün sorgulama için açılan menü üzerinden seçim yapmanızgerekmektedir. Bu doğrultuda ilk olarak menüdeki hizmet bağlantısınaardından ise hizmet bağlantısı altında açılan 4A seçeneğini seçmeniz gerekir. Böylece giriş alanında bilgisi girilen kişinin tüm sigorta bilgileri yayınlanacaktır. Aynı zamanda SSK hizmet dökümü olarak da adlandırılan bu tablo üzerinden sigortanız ile ilgiliöğrenmekistediğiniz tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

SSK gün sorgulama sonucunda ne kadar priminizin olduğunu, kaç yıldan beri çalıştığınızı, çalışmalarınızın karşılığında ne kadar kazanç sağladığınızı, ne zaman işe girdiğinizi ve işten çıktığınızı SSK 4a hizmet dökümü üzerinden öğrenebilirsiniz. Emeklilik hesaplaması gibi işlemler için gerekli olan bilgileri de sağlayacağınız hizmet dökümü sayesinde sigortanız üzerinde istediğiniz şekilde kontrol sağlayabilirsiniz.

Online olarak kullanıma sunulan SSK 4a hizmet dökümü sorgulama hizmetinden tüm vatandaşlar yararlanabilmektedir. Sizler de sorgulama yapmakiçin belirtilen adımları takip edebilir ve sigortanız ile ilgili bilgilereulaşabilirisiniz.

Haberin Devamı