Gazete Vatan Logo

Tc No İle SSK Gün Dökümü Alma ve SGK Hizmet Sorgulama

SSK gün dökümü alıp SGK hizmet sorgulamasını TC no ile yapabilirsiniz. Bu bilgilere nasıl ulaşacağınızı öğrenmek ve SSK gün sorgulama yaparak SGK hizmet dökümünü nasıl alacağınızı haberimizde bulabilirsiniz.

SGK üzerinden sigorta hesabı bulunan kişiler, bu noktada sigortaları ile ilgili bilgi almak için internet üzerinden sunulan hizmetlerden yararlanabilmektedir. SGK tarafından ücretsiz bir şekilde sunulan bu hizmetler sayesinde kişilerin kurumlar gitmesine gerek kalmadan online olarak yardım alabilmesi mümkündür. Bu doğrultuda kişilerin yapması gereken tek şey, bu portallara giriş yaparak ilgili sorgulama alanlarını doldurmaktır. Bu sayede ihtiyaç duyulan bilgilere kolay bir şekilde ulaşılması mümkün olduğu gibi emeklilik sorgulama ve diğer sigorta işlemleri için gerekli olan bilgilere de ulaşılabilmektedir.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA
Bu bakımdan vatandaşlar için büyük bir imkan bulunmaktadır. Sigorta konusunda takip yapmak, işveren tarafından primlerin düzenli bir şekilde ödenip ödenmediğini kontrol etmek ve ay içerisinde kaç gün çalışmış olarak gösterildiğini öğrenmek için kişilerin SSK gün dökümü sorgulama yapması ve bu sorgulama sonucunda da SGK hizmet dökümü alması gerekmektedir.

Haberin Devamı

SGK hizmet dökümü kişilerin sigortalarının başlangıç tarihinden itibaren tüm sigorta bilgilerini gösteren dökümdür. Bu bakımdan sigorta ile ilgili bilgi alınması gerektiğinde SGK hizmet dökümü tek başına yeterli olmaktadır

SSK gün sorgulama ve SGK hizmet dökümü almak isteyen vatandaşların ilk olarak E-SGM portalına giriş yapması gerekmektedir. SGK tarafından oluşturulan bu E-SGM portalı üzerinden sigorta ile ilgili işlemler yapılabilmektedir. Bu bakımdan kişilerin giriş ekranında yer alan bilgileri girmesi bu konuda yeterli olmaktadır.

Bu sayede ilgili sorgulama alanlarına ulaşabilirsiniz. Hizmet dökümü almak için ilk olarak menüde bulunan hizmet bölümüne tıklamanız ve ardından da bu hizmet bölümünde yer alan 4A ve 4B seçimlerinden birisini seçmeniz gerekmektedir. Böylelikle sistem tarafından hizmet dökümünüz otomatik olarak yayınlanacaktır. Yayınlanan bu SGK hizmet dökümü üzerinden bilgi almanız mümkündür.