Gazete Vatan Logo

TC İle SSK Sorgulama Ve Sigorta Tescil İşlemleri

SSK sorgulama ile sigortanız hakkında detaylaraulaşabilirsiniz. SSK sorgulama işlemlerini hangi bağlantı ve nasıl SSK hizmet sorgulama yapacağınızı haberdeki detaylarda bulabilirsiniz.

SGK tarafından sigorta hizmeti sunulduğu gibi sigorta ile ilgili detaylara da online olarak ulaşabilirsiniz. Yapacağınız sorgulama işlemleri için SGK tarafından oluşturulmuş olan E-SGM hizmet ekranından yararlanmanız yeterli olacaktır. Böylece E-SGM üzerinden yapacağınız işlemler ile birlikte tescil bilgilerinden hizmet dökümüne kadar tüm detaylara ulaşabilirsiniz. Yapacağınız işlemler için herhangi bir üyelikişlemi ya da işlem ücreti ödemenize de gerek olmadığı için istediğiniz zaman sunulan sigorta hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ

SSK GÜN SORGULAMA

SSK SORGULAMA

SGK tarafından sunulan hizmetler arasında SSK sorgulama ve sigorta tescil sorgulama hizmeti de bulunmaktadır. Sigortanızın tescil durumunugöreceğiniz tescil işlemleri için E-SGM giriş ekranındaki formu doldurmanız gerekmektedir. Sisteme giriş yapmanız için gerekli olan işlemi yaptıktan sonra açılacak olan yeni sayfadaki tescil adımlarını takip etmeniz gerekir. Tescil bölümüne ulaşmanız için ekrandaki menüyü kullanmanız yeterliolacaktır. Tescil bölümüne tıklamanızın ardından sigorta türleri yayınlanacaktır. Sigorta türünüze göre seçenekler arasından seçim yapmanız ile birlikte, sigorta tescil bilgileriniz sistem tarafından yayınlanacaktır. Böylece ekranda yer alacak bilgiler üzerinden sigortanızın tescili ile ilgili incelmeler yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Giriş yaptığınız E-SGM hizmet ekranındaki SSK sorgulama ve diğer hizmetlerden de yararlanabilirsiniz. Ulaşmak istediğiniz bilgiler içingerekli olan seçimleri sistem üzerindenyapmanız ile birlikte, tüm bilgilerekranda yer alacaktır. Böylece istediğiniz bilgilere ulaşmanız mümkündür. Sigorta prim bilgisi, GSS borç bilgileri gibi detaylar için SGK tarafından sunulan hizmetlerden yararlanmanız yeterli olacaktır.

SSK sorgulama gibi işlemleriniz ile birlikte, belirtilen bilgilere sizler de ulaşabilirsiniz. Sizlere resmi bilgilerin sunulduğu SSK sorgulama sayesinde, hem sigortanızı kontrol edebilir hem de merak ettiğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz. E-SGM dışında Sosyal Güvenlik Kurumu hizmetleri E Devlet üzerinden de sunulduğu için aynı şekilde E Devlet sitesinden de yararlanabilmeniz mümkündür. Fakat E Devlet için ilk olarak üyelik işlemleriniz gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Haberin Devamı